Gietvloer: een mooie basis voor elk interieur

Gietvloer: een mooie basis voor elk interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bekijk dan eens de voordelen van een gietvloer, want het zou heel goed kunnen dat grote kans dat deze helemaal past bij jouw stijl. Deze prachtige, strakke vloeren zijn geschikt voor alle kamers in huis. Bovendien combineren ze super goed met heel veel verschillende materialen en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

"Met deze vloer als basis kan je alle kanten op

Een cementgebonden gietvloer is een strakke vloer, die de toon zet in het interieur. De vloer past goed in elke ruimte. Ze zijn een goede basis voor de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de hal en kan naadloos tussen de ruimtes door worden getrokken. Wat ook zo fijn is: ze zijn er in heel veel kleuren! Toch gaat de keuze over het algemeen nog uit naar basiskleuren zoals grijs en wit in verschillende tintkleuren.

Mooi te combineren bij deze vloer in de basiskleuren zijn meubels en accessoires van hout, ijzer of kunststof. Met cremekleurige tinten en zachte kussens krijgt het interieur bijna een landelijke sfeer. Met zwarte kleuren en metalen frames wordt het weer industrieel. Met deze vloer als basis kan je eigenlijk alle kanten op.

Onderhoudsvriendelijk

Een cementgebonden gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en dat is niet onbelangrijk bij de keuze van een vloer. Ook voor de keuken is deze vloerbedekking daarom zeer geschikt. Vlekken zijn geen probleem op een gietvloer, omdat er verschillende beschermende lagen zijn aangebracht. Daardoor is je vloer vuil- en stofafstotend, antiallergisch, antistatisch, duurzaam en makkelijk te reinigen.

Interieurinspiratie & woonideeën

Bekijk de voorbeelden van gietvloeren in combinatie met verschillende interieurstijlen. De foto's zijn van Motionvloer.

Betonlook gietvloer in 'chique' landelijk interier

De Motion Nature gietvloer van Motionvloer heeft de uitstraling van een echte betonvloer. De cementgebonden gietvloer is natuurlijk en industrieel. De ambachtelijke verwerking van het materiaal zorgt voor de ultieme betonlook. De cementgebonden gietvloer is hier gelegd in een prachtige woning in Wilnis.

Cementgebonden gietvloer met betonlook via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie #woonbeton #betonlook
De Motion Nature is een cementgebonden gietvloer, ook wel woonbeton genoemd, op basis van puur natuurlijke materialen. Met de uitstraling van een gepolijste betonvloer vormt de Motion Nature een rustige basis voor ieder interieur. De woonbeton gietvloer wordt op ambachtelijke wijze aangebracht waardoor er een krachtige betonlook ontstaat.

Cementgebonden gietvloer met betonlook in eetkamer en open keuken via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie
Een gietvloer is ook heel geschikt voor de keuken en eetkamer, omdat deze goed is beschermd tegen vleken en gemakkelijk schoon te maken is. Door de robuuste houten tafel en rieten lampen in combinatie met de strakke vloer, krijgt het interieur een 'chique' landelijke uitstraling.

Cementgebonden gietvloer met betonlook in eetkamer via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie
Wanneer je de gietvloer laat terugkomen in het hele huis, zorgt dat voor een mooie eenheid. Nergens zijn er naden of andere onderbrekingen.

Cementgebonden gietvloer met betonlook via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie #woonbeton #betonlook
Je ziet hier ook hoe mooi het woonbeton combineert met wit gelakte traditionele kasten met omliijsting en stoere grepen.

Cementgebonden gietvloer met betonlook via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie
Een cementgebonden gietvloer is altijd uniek, doordat deze ter plekke wordt gestort en daardoor nooit hetzelfde is. Dat geeft de vloer én het interieur een stoere uitstraling. Je hebt de keuze tussen wolkpatronen, spaanslagen en vele andere structuren. 

Cementgebonden gietvloer met betonlook via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie #woonbeton #betonlook
Om het grijs van de gietvloer enigszins te compenseren is het ook stijlvol om hier en daar wat kleurrijke accessoires te gebruiken.

Cementgebonden gietvloer met betonlook via Motionvloer #interieur #vloer #inspiratie #woonbeton #betonlook

Witte gietvloer in design interieur

Hou je meer van licht en strak? Dan is een witte gietvloer misschien wel wat voor jou. Deze vloeren zijn van kunststof en maken de ruimte luxueuzer, strakker en echt bijzonder. De vloer van polyurethaan is erg populair bij moderne inrichtingen vanwege zijn naadloze uitstraling. Polyurethaan heeft een taai-elastische basis en heeft een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk karakter.

Met een witte gietvloer leg je een prachtige basis waar je heel veel kanten mee uit kunt. Juist met deze kleur vloer komen kleuren, meubels en accessoires heel mooi tot hun recht. Doe inspiratie op met onderstaande foto's van een modern huis met prachtige klassieke- en design elementen. Bijzonder!

Design woonkeuken met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Prachtige, open designkeuken met kookeiland. De donker geschilderde muur ten opzichte van de strakke witte vloer is een echte eyecatcher.

Woonkamer met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Op de witte vloer komen donkere- en houten meubels en designobjecten goed tot hun recht.

Woonkamer met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Oud tegenover nieuw. Accessoires die rechtstreeks uit de natuur zijn geplukt tegenover strak design. De witte gietvloer biedt een prachtig podium voor je mooie meubels.

Designkeuken met kookeiland en naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Een witte gietvloer is ook goed geschikt voor de keuken. De vloer kan tegen vet en vlekken en is zeer onderhoudsvriendelijk, dus zo weer schoon!

Hal met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Design en architectonische hoogstandjes worden echte blikvangers op een witte gietvloer. De vloer wordt naadloss doorgetrokken tussen de verschillende ruimtes, waardoor het interieur een mooie eenheid wordt.

Interieur met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
Motion Gietvloeren zijn naadloze vloersystemen op basis van kunststof en opgebouwd uit pure materialen, waardoor de Motion Gietvloeren vrij zijn van chemicaliën en andere schadelijke stoffen. De gietvloeren zijn: modieus, vlak, strak, naadloos, warm, goed te onderhouden.

Woonkamer met naadloze witte gietvloer van Motionvloer #interieur #wit #vloer
In deze prachtig ontworpen woning is de gietvloer ook naadloos doorgetrokken in de badkamer. Dat brengt eenheid in het interieur

Badkamer met witte gietvloer via Motionvloer

Motion Gietvloeren worden samengesteld aan de hand van persoonlijke wensen en eisen. Naast de kleurmogelijkheden zijn er nog vele andere vormgevingsmogelijkheden om de Motion Gietvloer samen te stellen voor iedere sfeer en ieder interieur. Bekijk hier meer voorbeelden van de mogelijkheden.

Brochure over Gietvloer: een mooie basis voor elk interieur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP