De nieuwste houten vloeren van Meister

De nieuwste houten vloeren van Meister

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer of een stijlvolle vloerbedekking met houtlook? Dan is het de moeite waard om nog even tot september van dit jaar te wachten. Dan komt Meister namelijk met een uitbreiding van haar succesvolle collecties innovatieve Wood-Powder-vloeren en Lindura-parketvloeren. Sfeervolle vloeren met nieuwe trendy kleuren, nieuwe oppervlakken en meer formaten.

Uitbreiding van succesvol vloeren assortiment

Meister Lindura HD300 houten vloer eiken olijf vintage, natuurgeolied, met een bijzonder spannend kleurenspel.

Lindura is sinds zijn introductie in 2014 als robuuste houten hightech-vloer (Wood Powder) met een unieke optiek zeer succesvol. De houten Lindura vloer zorgt met een matgelakte, gemakkelijk te reinigen variant voor extra variatie die een meer harmonische richting inslaat. Naast eiken en lariks voegt noten zich als derde houtsoort bij het Lindura-assortiment. Hier afgebeeld als eiken olijf vintage, natuurgeolied, met een bijzonder spannend kleurenspel.

Laminaatvloer met wood-powder technologie in cremegrijs. Nadura vloer van Meister

Nadura is een 'keiharde, houtwarme' vloerbedekking.

Variatie met kleine formaten

Meister Longlife parket in een bijzonder royaal strokenformaat in eiken wit

Natuurlijk, huiselijk en tijdloos mooi: bij het Longlife-parket staan nieuwe sorteringen, structuren en vooral ook frisse formaten op het programma. Met de introductie van de 'pocketplank' heeft MEISTER voortaan een klein en flexibel formaat in zijn Longlife-parket-assortiment, dat ook op minder grote oppervlakken bewijst hoe perfect het natuurlijke product hout oogt. De planken met de afmetingen 900 x 180 mm kennen een sterk kleur- en structuurspel en leveren dus veel afwisseling op elke vloer. Een parket-klassieker in een nieuw jasje presenteert de nieuwe strookcollectie die werd uitgebreid met het formaat 710 x 142 mm – voor het visgraatpatroon ontstaan op die manier geheel nieuwe mogelijkheden en optische indrukken. Hier in eiken wit met bijzonder royaal strookformaat.

Brochure over De nieuwste houten vloeren van Meister aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP