De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

PVC vloeren hebben niet alleen veel voordelen, ze zijn ook mooi in het interieur. De prints van pvc vloeren zijn tegenwoordig zeer realistisch en natuurgetrouw. Dit komt onder andere doordat er gebruik wordt gemaakt van zeer grote dessins, waardoor er weinig herhalingen zijn.

De verschillende mogelijkheden van PVC

Een pvc vloer heeft veel voordelen. De vloeren zijn warm, stil, hygiënisch en duurzaam. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig, zijn ze volledig vochtbestendig en kleurvast. Een vloer om een leven lang van te genieten. Daarnaast zijn de vloeren volledig te recyclen, milieuvriendelijk en energiezuinig door de isolerende werking. De moeite waard dus om de mogelijkheden even goed te bekijken!
We zetten de verschillende collecties en de mogelijkheden van de pvc vloeren van Vivafloors voor je op een rij.

Soorten PVC vloeren

Er zijn twee verschillende soorten vloeren: de lijmversie en de clickversie.

PVC vloer met houtlook - Exclusive collectie van Vivafloors

Lijmvloeren zijn erg dun en daardoor bijvoorbeeld erg geschikt voor vloerverwarming en renovaties.
 Deze vloeren worden verlijmd op een geëgaliseerde ondergrond. Met design strips creëer je een mooi effect. Deze strips worden in de lengte tussen de planken geplaatst, waardoor het houten planken effect nog realistischer wordt.

PVC vloer met eikenhout dessin en clicksysteem - Vivafloors clickvloeren

PVC vloeren zijn ook verkrijgbaar in de Click variant. Deze vloeren (Hybrid flooring) zijn iets dikker en minder flexibel dan lijmversie vloeren en hebben een handige clickverbinding. Ook zijn de planken voorzien van een geluiddempende ondervloer. Dit alles maakt de installatie eenvoudig, zelfs voor de doe-het-zelver.

Select collectie

PVC vloer met houtlook - Select collectie van VivaFloors 
De Select collectie van VivaFloors is een instapcollectie met mooie hout- structuren in Eiken en Naald- hout. De sterke vloeren kunnen wel tegen een stootje en zijn geschikt voor intensief particulier gebruik.

Balance Collectie

Slaapkamer met betonlook vloer van pvc tegeles - Balance collectie van VivaFloors
De Balance collectie is de meest uitgebreide collectie. Het bestaat uit prachtige houtstructuren en betonlooktegels, zoals hier afgebeeld.

Vloer met betonlook - pvc vloer van Vivafloors verlijmd en geschikt voor vloerverwarming

PVC vloer met natuurgetrouwe houtlook - Balance collectie van Vivafloors

De vloeren uit de Balance collectie kunnen worden gelegd in combinatie met vloerverwarming en zo sterk, dat ze zelfs geschikt zijn voor commercieel en projectmatig gebruik.

XTRMfloors

PVC vloer met eiken hout dessin - Collectie XTRMfloors van Vivafloors
De XTRMfloors collectie heeft de langste planken en de sterkste vloeren. Door de lange planken van maar liefst 182 cm lang krijgt de vloer een rustige en luxe uitstraling. De wood touch afwerking maakt de vloeren zeer natuurgetrouw.

Exclusive collectie

Pvc vloer eiken dessin - Vivafloors Exclusive collectie 
De Exclusive collectie bestaat uit luxe en natuurgetrouwe vloeren, die beschikken over een register embossing. Dit betekent dat de structuur van de vloer exact de print volgt. De vloeren kunnen ook nog eens tegen een stootje en zijn zelfs geschikt voor druk bezochte plekken zoals winkels.

Foto's: Vivafloors


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief