Basiclife eiken houten vloeren van Your Floor

Basiclife eiken houten vloeren van Your Floor

Eiken houten vloeren zijn nog altijd dé trend als het om houten vloeren gaan. Deze vloeren met robuuste, natuurlijke look sluiten dan ook mooi aan bij de huidige interieurtrends. Dat is dan ook precies de reden dat Your Floor zorgvuldig een prachtige collectie eikenhouten vloeren heeft samengesteld. Geschuurd, geborsteld of verouderd alle mogelijkheden zijn aanwezig. Een onderdeel van deze collectie zijn de Basiclife vloeren van Europees eikenhout.

Dutch design, European made: Basiclife vloeren via Your Floor

Eikenhouten vloer Basiclive drie-laags via Your Floor
Europees eiken Tabacco


  Eikenhouten vloer BasiclifePlus via Your Floor
Europees eiken gerookt naturel


Eikenhouten vloer Basiclife naturel via Your Floor
Basecoat Europees eiken

Eikenhouten vloer naturel gerookt wit Basiclife via Your Floor
Gerookt wit Europees eiken

Hoogwaardige collectie houten vloeren van Europees eikenhout

Basiclife van Your Floor is een hoogwaardige collectie van houten vloeren in Europees eikenhout, PEFC en CE gecertificeerd. De vloeren hebben een originele ABC mix en zijn gestopt, geschuurd en geolied. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren. Om de uitstraling van brede planken te benadrukken hebben de planken aan de zijkant een vellingkant.

Standaard bestaat de Basiclife collectie uit de volgende 5 kleuren: - Basecoat - Naturel - Tabacco - Gerookt wit - Gerookt steengrijs. Maar uiteraard zijn andere kleuren ook mogelijk. Alle vloeren zijn 3-laags en met Osmo HW Polyx olie met Osmo Topcoating behandeld.

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief