Ultra matte afwerking houten vloeren

Ultra matte afwerking houten vloeren

Houten vloeren met een matte, onbewerkte uitstraling zijn tijdloos en sluiten prachtig aan bij de huidige interieurtrends. Trae Lyx heeft een complete lijn naturel lakproducten, die zorgen voor een ultramatte afwerking en bescherming van parket en houten vloeren.

Trae Lyx Naturel Line

Wil je dat je houten vloer optimaal beschermd is, maar een mooie, onbehandelde uitstraling heeft? Trae Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit, die kan worden aangebracht op verschillende  soorten parket en houten vloeren. Door de onzichtbare afwerking van de producten uit de Naturel Line behoudt de vloer een natuurlijke uitstraling, is er minimaal onderhoud nodig en wordt de vloer slijt-, kras- en stootvast.

Met Trae Lyx naturel olie bescherm je de houten vloer of parketvloer optimaal en houdt je een onbehandelde uitstraling #houtenvloer #parketvloer #onderhoud #traelyx

We lichten drie producten uit deze Naturel-lijn voor je uit: Naturel Extreme, Naturel Finish & Naturel Grondlak

Trae Lyx Naturel Line voor matte afwerking houten vloer en parket 

Trae Lyx Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling; een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-) krassen. TRAE LYX Naturel Extreme is opmerkelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 

Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook.

Tot slot geeft Trae Lyx Grondlak Naturel geeft de houten vloer een natuurlijke uitstraling. De lak is een watergedragen, 1-componenten blanke primer en is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Het voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag.

Trae Lyx Naturel Line ultra matte afwerking van houten vloer en parket

Online Houtwijzer

Om een goede keuze te kunnen maken voor de afwerking van uw vloer, heeft Trae Lyx de online houtwijzer. Bepaal zo in eenvoudige stappen of u kiest voor lak of olie, een matte of glanzende uitstraling met kleur of naturel.

Bekijk hier meer afwerkingen voor houten vloeren

Brochure over Ultra matte afwerking houten vloeren aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP