Nederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA

Nederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA

Op de Interieur Collectie dagen in september werden de verschillende kleuren van de WOCA Diamond Oil en Invisible Oil voor houten vloeren en parket met veel enthousiasme ontvangen. Sterker nog: Saar Berks die voor het tweede jaar op rij het Nederlands kampioenschap parketleggen werd, liet weten fan te zijn van de kleuren van de olie van WOCA.

"Wanneer ik volle natuurlijke kleuren wil, kies ik voor WOCA".

Saar maakt al meerdere jaren gebruik van de producten van WOCA, maar na het zien van de kleurmogelijkheden liet zij weten dat dit precies de kleuren zijn die zij wil gebruiken. Saar wilde na het zien van de kleurenstalen van de WOCA Diamond Oil op de Interieur Collectie Dagen dolgraag eigen monsters hebben. Dit om haar klanten te laten zien wat de mogelijkheden van WOCA zijn. Saar gaf aan: “Wanneer ik volle natuurlijke kleuren wil, kies ik voor WOCA.”

 Nederlands kampioen parketleggen Saar Berks is fan van de kleuren houten vloeren olie van WOCA #houtenvloer #parket #woca

Handmonsters van de kleurstalen

Dat was een mooie reden voor het WOCA-team om - als prijs voor haar NK-titel - Saar kleinere handmonsters van de gebruikte kleurenstalen en de WOCA Colour Guide gegeven. De handmonsters bieden een overzicht van de negen WOCA Diamond Oil kleuren. Daarnaast zijn er verschillende combinaties gemaakt van logen en stains met zowel Diamond Oil als Invisible Oil, waardoor nog veel meer kleurmogelijkheden ontstaan.

Wilt je zelf voorbeelden zien van de monsters waar Saar zo enthousiast van werd? Neem dan contact op met een verkooppunt/showroom met WOCA in het assortiment of bezoek meer informatie de woca website

Houten vloer behandeld met WOCA oil #wittevloer #houtenvloer #interieur 

Brochure over Nederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP