Parketvloer Lindura met brede planken

Parketvloer Lindura met brede planken

Ben je op zoek naar een parketvloer met lange, brede planken, maar lijkt dit onhaalbaar na het zien van het prijskaartje? MEISTER heeft dan de perfecte oplossing: de Lindura houten vloeren-collectie. Deze vernieuwende, houten vloeren zijn verkrijgbaar is in 2 verschillende formaten: 27cm x 2200cm en 32cm x 2600cm en dit met de prijs van een "gewone" parketvloer.

Robuuste eiken vloeren

Deze collectie van extreem robuuste planken van Meister bestaat uit 10 karaktervolle natuurgeoliede (hoofdzakelijk) eiken vloeren, die vooral gekenmerkt worden door grote noesten en scheuren. Deze vloeren passen dan ook perfect in een landelijk interieur.  Lindura is een compleet nieuwe vloerencategorie en tevens een wereldinnovatie die op 11 Januari 2014 voor het eerst aan de internationale pers op Domotex te Hannover werd voorgesteld.  Houten toplagen worden in combinatie met de extreem harde woodpowder technologie tot een robuust en uiterst sterk oppervlak versmolten, waarbij het fijne houtpoeder in iedere houtporie doordringt.

Parketvloer eiken Lindura Meister
Rustiek eiken parket - geborsteld natuurgeolied

Vloeren met een vintage look

De Vintage houten vloeren van Meister krijgen over de jaren heen een nog doorleefdere look. Levendige gebarsten en natuurgeoliede landhuisplanken, die bovendien nog versterkt worden met een aantrekkelijke patina. Deze nieuwe dimensie van houten vloeren is enorm robuust en uiterst impact-resistent en is niet alleen uitermate geschikt voor residentiële toepassingen maar eveneens voor commerciële projecten met de brandwerende Bfl-S1 classificatie. De natuurgeoliede Lindura houten vloeren zijn even onderhoudsvriendelijk en op dezelfde manier te behandelen als de bekende natuurgeoliede MEISTER parketvloeren. Kortom, Lindura is een echte wereldinnovatie en een grote meerwaarde voor uw woning.

Houten vloer Lindura met brede planken - mat eiken via Meister

Brochure over Parketvloer Lindura met brede planken aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP