Doen, laminaat in de badkamer

Doen, laminaat in de badkamer

Het staat zo mooi, vloeren met houtlook in de badkamer! Daarom besteden wij in dit artikel speciaal aandacht aan laminaat vloeren die geschikt zijn voor de natte ruimte. 

AquaSafe

Het AquaSafe systeem van de MEISTER laminaatvloeren bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar oppervlak, een nieuwe AquaStop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid en een zwellingsverbeterde basisplaat. En omdat hygiëne in de badkamer zo belangrijk is, zijn de vloeren nu nog innovatiever.

Meister laminaat

Antibacterieel

Omdat hygiëne belangrijk is in huis heeft MEISTER zijn laminaatvloeren uitgebreid laten testen door onafhankelijke laboratoria. Het resultaat: op het oppervlak van deze laminaatvloeren voelen bacteriën zich absoluut niet thuis. Daarom worden de mooie laminaatvloeren nu officieel antibacterieel genoemd.

Het oppervlak remt de groei van bacteriën - en dat zonder extra coating - voor een goed en schoon gevoel. Ook in de badkamer en de keuken dus, waar twee collecties een waterresistentie van 24 uur hebben.

Meister antibacterieel

Bekijk hier meer vloeren van Meister ter inspiratie of visualiseer je toekomstige vloer met de nieuwe Interrior Designer. Want de keuze voor een nieuwe vloer kan knap lastig zijn. Licht? Donker? Welk formaat? Past de vloer bij de zitbank? Je krijg heel eenvoudig antwoord op al deze vragen met de Meister Interior Designer

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP