Blaericumsch Vloerenhuys

Kloosterweg 39 C
1251 WD LAREN

Tel: 035-5430957
Fax: 035-5430386

http://www.blaericumschvloerenhuys.nl robbert@blaericumschvloerenhuys.nl

Parket vloer in Laren kopen.

Doe je natuurlijk bij het Blaericumsch Vloerenhuys. Ook wordt er veel zorg besteed aan het onderhoud van onze vloeren. Van deze dienst wordt veelvuldig gebruik gemaakt door onze klanten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud hiervan en zullen wij deze taak van u kunnen overnemen. Zo ook hebben wij een moderne internetwinkel waarin u alle merken onderhoudsproducten kunt verkrijgen tegen scherpe prijzen.

De VPL staat voor Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Wat zijn de voordelen voor u als consument om bij een winkellier aangesloten bij de VPL uw parketvloer te kopen? De aanschaf van een parketvloer is best een kostbare investering waarbij een aantal zaken heel belangrijk zijn. U wilt toch optimaal en zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer?

De kwaliteit in begeleiding, advisering, leveringsvoorwaarden, vakkennis, vakmanschap, nazorg en garantievoorwaarden zijn allemaal vastgelegd volgens strenge normen en eisen door de VPL. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan dan bestaat er de geschillencommisie parket die over naleving van deze voorwaarden waakt.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Alle dagen op afspraak bereikbaar

Foto's

Merken

Beautyfloor
Chapel vloeren
Douwes Dekker
Hollandse vloeren
Lieverdink
Quick-Step
Teka
Vereniging parketvloeren leveranciers (VPL)
Woodpecker
VPL Lid