Liefde in je interieur

Persoonlijk vind ik het hele commerciële circus rondom Valentijnsdag niet nodig. Ik vind een handgeschreven kaart, met een lieve tekst, het mooiste om te ontvangen. Dat hoeft dan ook niet persé op Valentijnsdag gegeven te worden. Toch schrijf ik dit blog, omdat ik echt hele leuke presentjes heb gespot. Dus wanneer mijn Valentijn mij liever wilt verrassen met een leuk, origineel cadeautje..., zijn hier een paar leuke tips.

 Blog Styling ID Mijn Valentijn harten op UW-woonmagazine

1      Liefde in de spotlights

Met deze hippe lampen kun je heel makkelijk de liefde aan iemand verklaren. Ik spotte deze bij de HEMA. Het hele alfabet is in lampvorm te bestellen. De lampen zijn in verschillende maten en materialen te krijgen en werken op batterijen. Als je de lampen wilt personaliseren, dan kun je deze leukerds een personal touch geven door ze te kleuren met lint of ander materiaal.

Blog Styling ID Mijn Valentijn lampen op UW-woonmagazine 

2      Zeg het met kussens

Kussens vind je in allerlei soorten en maten. In de vorm van een hart, in rood en roze. Hardstikke leuk, maar laat je die ook het hele jaar door op de bank liggen? De kussens van Zusssie (geen spelfout, echt drie s-en) zijn niet alleen hip, maar ook voorzien van een vlotte tekst. Ze hebben een leuk formaat en misstaan op geen enkele bank, binnen of buiten.

Blog Styling ID Mijn Valentijn kussens op UW-woonmagazine

Blog Styling ID Mijn Valentijn kussen op UW-woonmagazine

3      Valentijnsontbijt

Ik ben wel te porren voor een lekker ontbijt. Zeker als het servies is afgestemd op deze gelegenheid. Hoe leuk is het als tijdens het eten van je cereals of fruit de woorden: “je bent een lieverd” zichtbaar worden in jouw kommetje? Dit servies is afkomstig van de grotere zus van Zusssie: Zusss!

Blog Styling ID Mijn Valentijn servies op UW-woonmagazine 

4      Romantiek in een weckpot

Kaarsen zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Zeker als ze verwerkt zijn in een weckpot met de tekst “You light up my day”! Zo lief. Je kan ze overal neerzetten. En als deze kaars op is, kan je de weckpot gebruiken voor bijvoorbeeld hartjes snoep. Deze weckpot kaars is van het ontwerp: by Kimmi.

Blog Styling ID Mijn Valentijn kaars op UW-woonmagazine

 

5      Hart van hout

Dit hart is echt een aanwinst voor jouw interieur. De Love Mala zoals het hart heet is 32cm breed en 30 cm lang. Samen met de stoere mala ketting is het 130 cm lang. Dit spirituele cadeau straalt niet alleen liefde uit, het is een echte eyecatcher aan de wand. Verkrijgbaar bij madu-madu.nl.

Blog Styling ID Mijn Valentijn hart op UW-woonmagazine

Heb je een keuze kunnen maken? Cadeautjes, kaarten, gedichten zijn fantastisch om te krijgen. Maar het draait natuurlijk allemaal om de liefde die daarachter schuilt! Ik wens jullie een liefdevolle Valentijnsdag.

Beeldmateriaal:

- Styling ID
- Pixabay

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

 

 

Bewaren

Bewaren


Intresessante blog artikelen

» Slaapkamer ruil deel 2: van tekening tot eindresultaat
» Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart
» Eeuwenoude kantoor Villeroy & Boch: een kijkje achter de schermen
» Zachte pastelkleuren in huis geven zomers effect
» multifunctionele badkamer in kleine ruimte

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens