Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer

De badkamer heeft een belangrijkere rol gekregen in ons huis. Het is de ruimte waar we minimaal twee keer per dag gebruik van maken. Onze aandacht gaat niet meer alleen naar de wand- en vloertegels. We zijn steeds meer op zoek naar de wellness beleving thuis. Daarbij hoort ook kleur. Durf jij het het toevoegen van kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer aan?

Blog UW-woonmagazine Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer Artis bad Villeroy and Boch

Bad Squaro Edge in mint kleur van Villeroy & Boch

Tegels

Weg met de standaard wit- en grijstinten! Men kiest vaak een rustige basis voor de badkamer. Bij deze veilige kleurkeuze wordt wel steeds meer gekozen voor duurzame materialen, met een zeer luxe uitstraling. De keramische tegel wordt verruild voor een betonnen vloer en de gefineerde badkamermeubels zijn steeds vaker van echt hout gemaakt.

Maar ook gekleurde tegels worden vaker toegepast. Door één wand met een kleurrijk mozaïek te betegelen, krijgt de ruimte een luxe uitstraling. Er zijn verschillende looks met kleur te creëren. Wat vinden jullie van deze retrolook?

 Blog UW-woonmagazine Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer Century Unlimited van Villeroy and Boch

Tegelcollectie Century Unlimited van Villeroy & Boch

Gekleurde eyecatcher in de badkamer

Ook het sanitair kan in een hippe kleur geleverd worden. Zo heeft Villeroy & Boch de kleurrijke wastafelserie Artis ontwikkeld. Deze feel-good tinten geven de badkamer nét dat beetje extra. Er is keuze uit 12 nieuwe trendkleuren in groen-, geel-, rosé- en blauwtinten. Of kies voor de stijlvolle en elegante wastafels in grijs en zwart!

Blog UW-woonmagazine Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer Artis roze wastafel Villeroy and Boch

Opzetwastafel Artis uit de herfst collectie met rosé tint van Villeroy & Boch

Blog UW-woonmagazine Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer roze Artis wastafel Villeroy and Boch

Sfeervolle badkamer met onder andere: Bad Squaro Edge wit, opzetwastafel Artis rosé tint en kranen uit de serie LaFleur van Villeroy & Boch

Persoonlijke kleurnuances

Kies een kleur die bij jou en de ruimte past. Heb je een kleine badkamer met weinig licht? Zorg dan voor lichte kleuraccenten. Denk bijvoorbeeld aan zomers geel. Combineer deze kleur met lichte houttinten. Vergeet niet dat kleuren ook terug kunnen komen in kranen. Goud en rosétinten zijn echte trendsetters in de badkamer. Laat je badkamer shinen of kies een zwarte kraan voor een stoere, zakelijke look.

Blog UW-woonmagazine Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer Villeroy and Boch wastafel Memento met zwarte kranen

Opzetwastafels Memento met zwarte kranen van Villeroy & Boch

UW-badkamer

Ben je op zoek naar meer badkamerinspiratie? Neem dan eens een kijkje in ons UW-badkamer magazine of laat je online informeren op UW-badkamer.nl.

Beeldmateriaal: Villeroy & Boch

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Intresessante blog artikelen

» CozyWalls
» DIY: Pimp je lampenkap
» Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis
» Pimp je saaie toilet
» Kast rondom trap in woonkamer

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens