Hoe verwerk je kleur in je interieur

Met 2018 in het vizier, worden de nieuwe kleurentrends ook duidelijk. Een mix van rijke, uitbundige, vrolijke en contrasterende kleuren domineren volgend jaar ons interieur. Althans wanneer je dat natuurlijk zelf wilt. Weet jij al wat Color Blocking is? Ik geef je een paar handige tips over hoe je dit subtiel of uitbundig kan uitvoeren.

UW-woonmagazine blog Hoe verwerk je kleur in je interieur door Styling ID

Color Blocking

Color Blocking betekent een mix van meerdere, knallende kleuren binnen een interieur. Dit kan voor velen best overweldigend zijn. Maar dat hoeft niet wanneer je leert doseren. Deze kleuren geven je een feestelijk en rijk gevoel, zolang je weet hoe je ze toepast.

UW-woonmagazine blog Hoe verwerk je kleur in je interieur door Styling ID woonaccesoires 

Accessoires

Een terugkerende tip wanneer je wel iets wilt veranderen thuis, maar je nog niet zeker weet hoe en of je het leuk vindt. Door woonaccessoires in opvallende kleuren toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je wel mee doet aan de trend, maar jij hebt zelf de controle over hoe je ze wilt toepassen. Denk aan een mooi gedekte tafel met kleurige kandelaars en kaarsen, of felgekleurde kussens op de bank.

UW-woonmagazine blog Hoe verwerk je kleur in je interieur door Styling ID bloemen

Bloemen

Met bloemen kun je natuurlijk ook stylen. De trend van nu is Rebels stylen. Dit houdt in dat je allerlei soorten bloemen, in iedere kleur, door elkaar heen mag gebruiken. Niet in een standaard boeket, maar in verschillende hoogtes. Heel speels en zeker kleurrijk. Zo haal je tijdelijk kleur in huis en kan je hieraan op een stijlvolle manier aan wennen.

UW-woonmagazine blog Hoe verwerk je kleur in je interieur door Styling ID interieur

Interieur

Wil je meer en mee gaan met de trend van 2018, dan kan je helemaal los. Er kan en mag veel. Denk aan bonte kleuren op de muur. Uitbundig gekleurde zitmeubels, krukjes, kasten vind je in iedere woonwinkel. Ik adviseer je wel te kiezen voor één ruimte en/of gedeelte van een ruimte.

UW-woonmagazine blog Hoe verwerk je kleur in je interieur door Styling ID krukjes

Wil je meer inspiratie opdoen over deze kleurtrend en interieur? Vraag dan vrijblijvend en gratis interieur inspiratiemagazines aan! Wist je trouwens dat wij ook een prachtige online woonwinkel hebben? In de UW-woonwinkel vind je de laatste trends op gebied van woonaccessoires.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Beeldmateriaal: Styling ID


Intresessante blog artikelen

» Zwart wit interieur met Monochrome kleurenkaart
» De designklassiekers van de toekomst
» UW-keuken redactie bezoekt Dekker Trend Centre
» Een aannemer kiezen
» Schitterende Dutch design tegels ‘Motto by Mosa’ voor het interieur

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens