Een frisse start van een nieuw jaar

Na een heerlijk knusse december maand, kriebelt het bij velen in de eerste week van januari. Dus kerstboom en versiering eruit. Uiteraard een mooie gelegenheid om de woonkamer even aan te pakken. De meubels van z’n plek en de stofzuiger aan het werk zetten. Als je dan zo grondig bezig bent, is het opnieuw stylen van de ruimte een leuke bezigheid.

UW-woonmagazine blog Een frisse start van een nieuw jaar styling by Styling ID

Nieuwe look

Met het schuiven van de meubels worden ook de gebruikerssporen op de muur zichtbaar. Meestal is dat ook een reden om alles weer op de oude plek terug te zetten. Maar toch is het opfrissen van de muur makkelijker dan je denkt. De krijtverf van Amazona heeft een perfecte dekking, één verflaag is vaak genoeg. Andere voordelen van deze 100% biologisch afbreekbare krijtverf: het is makkelijk toe te passen en de verf is geurloos. Kortom in een paar uur is de muur voorzien van een nieuwe look, zonder dagenlang in een verflucht te zitten.

UW-woonmagazine blog Een frisse start van een nieuw jaar Amazona krijtverf by Styling ID

Nieuw groen

Nieuwe planten in huis geven energie. Voor de feestdagen worden oude planten vaak vervangen voor kerstaccessoires. Hierdoor ontstaat er in het nieuwe jaar weer ruimte om planten aan te schaffen. Kies dan niet weer voor dezelfde plant en pot, maar laat je inspireren in het tuincentrum. Wil je meer kleur, kies dan voor mooie bloeiende planten. Ook de bolletjes zijn welkom in huis. Het is zo fijn om de hyacint weer te zien bloeien en de zoete geuren van een komend voorjaar te ruiken.

UW-woonmagazine blog Een frisse start van een nieuw jaar Hyacint by Styling ID

Nieuw licht

In januari zijn we op zoek naar meer licht. De donkere, feestelijke dagen worden vervangen door helder schijnende lampen. Geef de bestaande lichtarmaturen eens een andere plek, of creëer met een nieuwe lamp een eyecatcher. Een nog snellere manier om een nieuw licht te schijnen in huis, is het vervangen van de lampenkap.

UW-woonmagazine blog Een frisse start van een nieuw jaar verlichting by Styling ID

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan hier de gratis wonen- en inspiratieboeken aan.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl


Intresessante blog artikelen

» Slaapkamer ruil deel 2: van tekening tot eindresultaat
» De effecten van kleur in een ruimte
» Gecombineerde badkamer met slaapkamer
» Baden van Villeroy & Boch Dutch Design
» Wall Cladding!

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens