Visgraat vloeren voor elk interieur

Stel je eens voor dat je door een klassiek herenhuis of een bijzonder chateau loopt. Op wat voor vloer loop je? De kans is groot dat je nu aan visgraat vloeren denkt. Maar waar deze stijl vroeger alleen geschikt leek voor de klassiekere interieurs, zie je het tegenwoordig steeds vaker terugkomen in moderne huizen of zelfs boerderijen. De populariteit is terecht, want een visgraat vloer transformeert iedere ruimte waarin hij ligt. Een onderscheidend patroon en tijdloos karakter maken de vloer geschikt voor vrijwel elk interieur. Ben je op zoek naar een interieur met zowel charme als comfort? Dan is een visgraat vloer van hoge kwaliteit precies wat je nodig hebt.

Dutzfloors visgraat vloeren 

Visgraat vloeren van Europees eikenhout

Van alle houten vloeren is een visgraat vloer misschien wel het lastigst om te kiezen. Welk afmeting wil je? Welke kleur past bij je interieur? Wil je een vloer waarvan de houtstructuur goed zichtbaar is of toch liever een rustige afwerking? Je hebt een specialist nodig met een groot assortiment en die je helpt bij elke vraag.

Dutzfloors is zo’n specialist. Sinds 2010 legt dit jonge team zich toe op het produceren van op maat gemaakte vloeren van hoogwaardig Europees eikenhout. Met gepassioneerd en deskundig advies worden klanten betrokken bij het proces vanaf de eerste tot de laatste plank. De kleine plankjes van een visgraatvloer worden door experts nauwkeurig neergelegd en vastgezet. Een kleine afwijking in het patroon heeft al een groot effect op de vloer als geheel. Gelukkig zijn de parketteurs van Dutzfloors vakmensen met soms wel meer dan 30 jaar ervaring.

Dutzfloors visgraat vloeren

De afmetingen van een visgraatvloer

Plankgrootte heeft een groot effect op hoe de vloer eruitziet in de kamer. Kleine plankjes ogen drukker door de vele banen, terwijl grote plankjes het geheel rustiger laten lijken. Het voordeel van Dutzfloors is dat de volledige productie in eigen beheer is. De plankjes kunnen in verschillende formaten geproduceerd worden. De populairste afmetingen zijn 7 x 35, 12 x 60, 14 x 56 en 16x80 centimeter. Door deze productiemethode is er altijd een visgraatvloer die bij je past.

De werkwijze voor het beste resultaat

Voor het beste resultaat is er meer nodig dan alleen het kiezen van een mooie vloer. Je zoekt een vloer die ook sterk is en tegen een stootje kan. Een vloer die ongeacht de leefsituatie jarenlang mooi is en strak blijft liggen, zonder gekraak of loszittende plankjes. Dit vereist kennis en expertise gedurende het hele proces, van fabricage tot aan de nazorg. Vanaf het eerste moment wordt er goed geluisterd naar zowel de wensen van de klant, als de mogelijkheden van de woning. Is er vloerverwarming in huis? Wat voor ondervloer ligt er? Vanaf de inspectie tot aan het leggen, Dutzfloors neemt de regie van begin tot eind. Deze werkwijze garandeert het beste resultaat.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief