Idealen voor je tuin? Tijd om ze waar te maken!

Tuin idealen

Of weet je dat het allemaal beter moet maar nog niet precies hoe? Geen punt! Het nemen van dat soort beslissingen kost ook gewoon tijd.

‘t Is ook niet niks om te gaan bepalen wat je met je tuinoppervlak moet doen. Het gaat er allemaal om wat je precies wilt en nodig hebt. En ook hoeveel je kunt bouwen op je grond en wat de verschillende constructies die je erop neer wilt zetten allemaal voor nut moeten hebben. Gelukkig heb je ons om je van de nodige inspiratie te voorzien. Wij kunnen je de bouw van diverse houten opstellingen aanbevelen om je tuin mooier, comfortabeler én nuttiger te maken. Lees daarom snel verder!

Vlonder

Het mooie aan een tegelterras is dat je er werkelijk alles mee kunt doen. Het is redelijk gemakkelijk schoon te houden… maar dan steken er om de haverklap weer onkruidplanten de kop op en stinkt de hele zitplek naar azijn na je verwoede pogingen om die te verwijderen. Of je snijdt je ‘t schompes met verschillende werktuigen om dat ongewenste groen weg te krijgen. Gelukkig hebben wij een praktische en visueel aantrekkelijke oplossing voor je!

En dat is de bouw van een vlonder. Hiervoor heb je uiteraard balken, planken en speciale vlonderschroeven nodig. Het resultaat is een terras waar geen planten tussen de kieren door kunnen springen, aangezien je eerst een worteldoek hebt aangebracht. Maak de bodem extra stabiel door drainage aan te leggen of het terras op een aflopend stuk grond neer te zetten.

Wil je bovendien ook binnenshuis een prachtige vloer aanleggen? Dan ga je voor de meest uiteenlopende opties natuurlijk naar Floer.nl!

Schutting

Zolang je het overzicht op je erf kunt bewaren, ben je blij. En dat heb je wanneer je aan de buitenwereld aangeeft waar jouw erfgrens ligt. Maak je het voor pottenkijkers bovendien moeilijk om jouw tuin in te gluren? Dan heb je direct bonuspunten! Door een afscheiding te maken in de vorm van een muurtje, hek, schutting of heg ben je al een heel eind verder. Het beste gebruik je hiervoor natuurlijke materialen. Namelijk door houten onderdelen uit te kiezen waarmee jij je omheining opbouwt, of zelfs geprefabriceerde schotten. De creatieveling onder de lezers bouwt zijn of haar afbakening natuurlijk met een eigen ontwerp als basis!

Overkapping

Net wanneer je denkt: hè, wat een lekker weertje, begint de zon natuurlijk weer véél te fel te schijnen. Of, minstens zo erg, komen er een paar donkere wolken om de hoek kijken waarvan de inhoud besluit op jouw tuin neer te dalen. Wat doe je; naar binnen vluchten? Echt niet! Door zelf je overkapping neer te zetten, blijf jij lekker buiten zitten wanneer je dat wilt. Zeker wanneer die aan huis is aangebouwd kun je toch nog snel naar binnen gaan zodra de temperatuur onaangenaam wordt. Toch krijgt niets of niemand jou van je terras weg zolang je zin hebt om daar te blijven zitten!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief