De 5 belangrijkste voordelen van een pvc-vloer van Floorhouse

Het is fijn om een mooie, maar vooral ook comfortabele en praktische vloer in huis te hebben. Een vloer die de basis vormt voor een interieur, waarin het prettig wonen is. Een pvc-vloer van Floorhouse komt daaraan tegemoet, maar heeft nog veel meer voordelen. Maak hier kennis met de vijf belangrijkste voordelen van pvc-vloeren.

1. Isolerend vermogen

De pvc-vloer van Floorhouse heeft een isolerend vermogen. Het gaat daarbij zowel om warmte-isolerende eigenschappen als om geluidsisolerende kenmerken. Qua akoestiek ondervind je bijvoorbeeld geen hinder van contactgeluid. De vloer is bovendien warm en voelt ook om die reden comfortabel aan, of je nu op sokken loopt of op blote voeten. Het isolerende vermogen is een van de bekendste kenmerken en grote voordelen van pvc-vloeren. Uiteraard speelt de kwaliteit daarbij natuurlijk ook een rol, want daarin is er zeker sprake van uiteenlopende gradaties. Het is daarom het beste de aankoop bij een speciaalzaak te doen.

2. Onderhoudsarm, slijtvast en sterk

Een pvc-vloer is onderhoudsarm en dat voorziet in praktisch gemak, want alleen de schoonmaak is voldoende. Even met een stofwisser eroverheen of de stofzuiger pakken en af en toe nat schoonmaken. Daarmee blijft je vloer in een prima conditie. Pvc-vloeren zijn gemaakt om bestand te zijn tegen belasting en daarom ook slijtvast en sterk.

3. Verkrijgbaar in allerlei designs

Een ander voordeel is dat dit type vloer in allerlei designs verkrijgbaar is. Bovendien heb je altijd de keuze uit verschillende kleuren. Bijvoorbeeld eikenkleur, wit of donkerbruin. Ook zijn er speciale uitvoeringen verkrijgbaar, zoals een pvc vloer in de vorm van tegels of planken net als zonder voeg. De verscheidenheid is zo groot dat er met vele wensen rekening te houden is als het gaat om de gewenste sfeer en uitstraling. Een design met planken in een bruine kleur geeft namelijk een totaal ander effect in vergelijking met een witte vloer in tegeldesign. Pvc-vloeren zijn daarom in elk interieur in te passen.

De voordelen van een pvc-vloer #pvcvloer #vloer #interieur #wonen

4. Toepassing voor elke ruimte in huis

Pvc-vloeren hebben verder het voordeel dat het vloeren betreft die toe te passen zijn in iedere ruimte in huis. Zelfs voor de badkamer zijn er speciale uitvoeringen beschikbaar. De pvc-vloer voor badkamers is volledig bestendig tegen water en damp. Bijkomend voordeel is dat je ook in de badkamer geen koude voeten krijgt op dit type vloer. In de keuken is de hygiëne uiteraard van belang en ook daar voldoet deze vloer aan. Als je kiest voor dit type vloer in je hele woning profiteer je van nog een voordeel. Daarmee voorzie je namelijk in een aansluitende eenheid in je huis.

5. Te combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig vaker de hoofdverwarming in woningen. Een voordeel van pvc-vloeren is dat deze te combineren zijn met vloerverwarming. Op deze manier creëer je extra comfort en warmte in je woonkamer. Bovendien is het mogelijk om de radiatoren aan de wanden weg te halen als je voor deze combinatie kiest. Er ontstaat met de vloerverwarming als hoofdverwarming onder een pvc-vloer een ruimtelijk effect, zodat de kamer groter lijkt.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief