Vloertegel voor binnen en buiten

Vloertegel voor binnen en buiten
Vloertegel voor binnen en buiten
Vloertegel voor binnen en buiten
Vloertegel voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een tegel die je zowel binnen en buiten kan leggen, zodat de woonvloer doorloopt in het terras? Een aantal Kalysta-series van Mijn Thuis is bovendien vorstvrij waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gelegd.

Een uitzonderlijke collectie tegels dus, met elk een eigen stijl en uniek in hun soort. Wij vinden dan ook dat het ons past de tegels te vernoemen naar imponerende, robuuste bergketens.

De Kalysta tegels zijn er in verschillende formaten, zodat je de door jou gekozen vloer kunt afmaken met stroken en plinten en kunt variëren in maat. De Kalysta tegels zijn gebakken, volgens een uitgebalanceerd procedé, met een volledig gekleurde massa en dus door en door gekleurd.

Hierdoor zul je eventuele beschadigingen niet of nauwelijks zien, en zijn ze vlekbestendig, onderhoudsvrij, en zeer geschikt voor vloerverwarming. Prachtig voor in de keuken, badkamer, woonkamer, hal en andere ruimtes.

Wil je meer informatie? Vraag hier de brochure aan. Of bezoek één van de showrooms bij jou in de buurt. Hier kan je de juiste sfeer proeven en heel veel inspiratie opdoen.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief