Meister Lindura houten vloeren

Meister Lindura houten vloeren
Meister Lindura houten vloeren

Het Lindura houten vloeren assortiment van Meister wordt in verschillende richtingen uitgebreid. Een nieuwe matte lak maakt het reinigen nog gemakkelijker. Naast de rustiek uitvoering zijn ook de sorteringen levendig en natuur beschikbaar. Bij hout uit het natuursegment wordt voor het eerst lichtere Wood Powder gebruikt met als resultaat een minder contrasterende algehele optiek van de vloer.

Naast de Lindura-klassiekers eiken en lariks bestaan de houten hightech-vloeren nu tevens in noten. Ook de onderkant van de planken werd herzien. Het Wood-Powder-tegenfineer dat tot nu toe werd gebruikt, wordt nu aangevuld met nog een laag van echt hout en zorgt zo voor nog meer stabiliteit en een chiquer uiterlijk.

Lindura is een innovatieve vloer in het assortiment houten vloeren van MEISTER, die gebaseerd is op de Wood-Powder-technologie. Een toplaag van echt hout, Wood-Powder, een HDF-tussenlaag en een Wood-Powder-tegenfineer worden onder druk en hitte stevig met elkaar »versmolten«. Op die manier ontstaan vloeren die stevig, aangenaam warm voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te reinigen zijn. De hoogwaardige houten toplagen van eiken, lariks en noten verlenen Lindura een bij- zonder natuurlijk karakter.

Foto 1: Meister Lindura houten vloeren Lindura 8511
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Meister Lindura houten vloeren.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.