Inspirerende vloertrends voor 2017

Inspirerende vloertrends voor 2017

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends voor het interieur. Gelukkig maar, want daar kunnen wij geen genoeg van krijgen! Op het gebied van vloeren helpt de ontwerpafdeling van Moduleo met het voorspellen van de belangrijkste vloer trends voor 2017.

"Eigenzinnig en exentrieke dessins in 2D en 3D

In 2017 zal de trend naar geometrische ontwerpen verder groeien. Ook voor het interieur zal er meer worden gekozen voor behang en accessoires met deze eigenzinnige en excentrieke dessins in 2D en 3D. Sinds de lancering van de Moduleo Moods vloeren collectie vorig jaar, zien we ook deze grafische vormen aan populariteit winnen voor op de vloer in de vorm van driehoek, zeshoek en ruitvormige tegels. In hout of steen of een combinatie van beide.

Houtlook vloer met geometrisch dessin. Moduleo Moods #trends #vloer #interieur
Een geometrische vloer geeft de ruimte een opvallende en eigentijdse afwerking die centraal staat wanneer je een ​​creatieve en strakke sfeer wil creëren. Deze look is zeer veelzijdig en werkt goed in de meeste kamers, vooral woonkamers, keukens en badkamers.

Luxe vinyl vloer in keuken met Hexagon dessin. Moduleo Moods
Met Moods heeft Moduleo een “creatieve studio” ontwikkeld, waarmee je een unieke en persoonlijke stempel op de vloer kan drukken. Door het combineren van verschillende formaten zijn er eindeloze legpatronen mogelijk, die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen. Bekijk hier meer voorbeelden...

"Vintage en retro trends zetten zich voort in het interieur

Klassieke looks zullen zeker ook in 2017 populair blijven voor het interieur. Vintage en retro trends zullen zich voortzetten in de woningmarkt, traditionele houten vloeren blijven in de mode voor het huis. Of het nu gaat om een modern appartement in de stad, een boerderij of landhuis.

Interieurtrends. Vintage en retro vloeren: traditionele houten vloeren of look-a-likes. Zoals de luxe vinyl vloeren met houtlook van Moduleo
Wil je geen houten vloer aanschaffen, maar ben je wel fan van houtlook? De luxe vinyl vloeren-collectie van Moduleo kent een veelzijdigheid die past in iedere omgeving!

Grijze tinten

Grijs heeft zich het afgelopen jaar bewezen als dé kleurkeuze voor mensen die een up-date willen geven aan hun slaap– en woonkamers. Op deze populariteit wordt goed ingespeeld met de grijze vloer.

De look van de luxe vinyl vloeren van Moduleo is traditioneel met een moderne twist en is ideaal om een warm en comfortabel interieur te creëren. Het hele jaar door!

Interieur met vinyl vloer met grijze houtlook. Blackjack Oak van de Transform collectie van Moduleo
De Blackjack Oak van de Transform collectie van Moduleo is een mooi voorbeeld. De vinyl vloer met grijze houtlook heeft een prachtige afwerking en in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

"Interieurtrends blijven zich verder inspireren door de natuur.

Omdat we ons voor het interieur ook in 2017 door de natuur laten inspireren, voorspelt de ontwerpafdeling dat natuurlijke hout-effect producten met een reliëf populair zullen blijven voor het komende jaar. Wanneer je op zoek bent naar een warme en gezellige sfeer voor het huis, is een gestructureerde rustieke afwerking voor woon- en/of slaapkamer zeer geschikt.

Interieur met luxe vinyl vloer met realistische houtlook. Moduleo Impress
De Impress collectie van Moduleo wordt gekenmerkt door het reliëf en zorgt voor de ultieme realistische en een op de natuur geïnspireerd ontwerp, maar met de extra voordelen van luxe vinyl zoals verhoogde duurzaamheid, een goede warmte- en geluidsisolatie, en een gemakkelijk te reinigen finish. Impress features vijf hout ontwerpen met 22 kleuren, zowel in dryback en klik. Bekijk hier meer voorbeelden van Moduleo Impress

Brochure over Inspirerende vloertrends voor 2017 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP