Vloeren-inspiratie: nieuws & trends

Vloeren-inspiratie: nieuws & trends

Ga je verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe vloer die past bij jouw woonwensen? In het woonmagazine UW Vloer vind je de nieuwste vloeren en de laatste trends op het gebied van vloeren en interieur. Boordevol informatie en met prachtige fotografie van diverse interieurs ter inspiratie. Hout, laminaat, parket, grind, PVC, kurk, natuursteen, tegels, kunststof, bamboe of vinyl, alle soorten vloeren komen in het magazine aan bod samen met de laatste trends en zoveel mogelijk sfeerbeelden om je te helpen straks een keuze te maken. UW vloer Magazine is eenvoudig online te bestellen: Bestel via deze link UW-vloer Magazine  

Voorbeelden van vloeren: stijlboek

Bekijk hier alvast een aantal voorbeelden uit het magazine.

Laminaat impressive van QuickStep
De Impressive ultra (12mm) laminaat planken vanQuick-Step hebben een unieke, beschermende en waterafstotende laag. Door de natuurgetrouwe structuur en de houtnerven op de planken is deze vloer nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Houten vloer Beukers visgraat Amerikaans noten
De klassieke visgraat-vloeren zijn bezig met een opmars. "De vraag naar patroon-vloeren in een modern jasje is groot", zeggen de specialisten van Beukers vloeren, die onlangs deze prachtige visgraat van Amerikaans notenhout hebben gelegd.   

Wit parket Castello essenhout via QuickStep
Deze witte Castello parketvloer van Quick-Step heeft een tijdloze schoonheid. De duurzame parketvloeren van Quick-Step zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingmogelijkheden.

Badkamer met brede eikenhouten planken via Houtambacht
Met een speciale behandeling maakt Houtambacht eikenhouten vloeren ook geschikt voor de badkamer en keuken. Door de finish van 2 lagen hardwax-olie is de vloer vuil- en waterafstotend en zeer onderhoudsvriendelijk.

Haard en natuursteen vloer - bourgondische dallen via Kersbergen natuursteen
Bourgondische dallen Abbaye Beaune van Kersbergen Natuursteen is een mooie kalksteen uit Bourgondië (Frankrijk) met warme kleurschakeringen.

Vloer met keramische tegels met houtlook uit de VT Wonen collectie - via Kol tegels
Slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk: de keramische tegels met houtlook uit de VT Wonen collectie. Ze zijn nauwelijk van echt hout te onderscheiden en ook zeer geschikt voor de badkamer en keuken. In allerlei soorten, maten en kleuren via Kol tegels

Eikenhouten vloer frans cinquanta finish van Beukers vloeren
Deze vloer met brede houten planken van Beukers Vloeren is van Frans eiken met een Cinquanta Finish. Beukers is specialist in het produceren van extra brede houten vloerdelen in vele verschillende houtsoorten, kleuren, bewerkingen en afwerkingen.

Portugese cementtegels van Castelo
Portugese cementtegels van Castelo zijn klassieke handgemaakte tegels met sterke patronen en lichte natuurkleuren. Ze geven elke ruimte enorm veel sfeer en zijn een echte eyecatcher!

Verouderde frans eiken vloer in sfeervolle slaapkamer. Vloer Vincent via Uipkes slaapkamer
Deze verouderde Frans eiken vloer Vincent heeft gerookte vloerdelen met een finish van witte olie. Uipkes Houten Vloeren kan deze eiken vloer in tientallen verschillende kleuren leveren, zodat u altijd een kleur kunt kiezen die het beste bij de inrichting en sfeer van uw huist past.

Slaapkamer met laminaat via Your Floor
Een hoogwaardige, zorgvuldige geselecteerde collectie laminaat vloeren van Your Floor® met de natuurlijke uitstraling van massief hout. Er is keuze uit vier Your Floor® laminaat reeksen met super matte decoren.

Keuken met vloer van natuursteen
Nieuwenhuizen natuursteen produceert en legt natuurstenen vloeren in vele natuursteensoorten en met alle bewerkingen die mogelijk zijn. Nieuwenhuizen  beschikt bovendien over een eigen zagerij plus groot voorraadmagazijnvoor een snelle levering.

Parketvloer Artisan colours van Lamett
De parketvloeren uit de collectie Artisan Colours van Lamett hebben een rustieke, verweerde kleur en ongekend veel mogelijkheden.

UW Vloer magazine bestellen? KLIK OP DEZE LINK

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief