Onverwoestbare vinyl vloeren met prachtige houtlook

Onverwoestbare vinyl vloeren met prachtige houtlook

De luxe designvloeren uit de Impress collectie van Moduleo zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Er is keuze uit allerlei houtdessins met een karaktervolle uitstraling, voor de juiste sfeer in elk interieur. En dat met alle praktische voordelen van onverwoestbaar vinyl…

Vloeren met een hart van hout

Een warme, temperamentvolle houten vloer: het is en blijft populair in zowel moderne als klassieke interieurs. Met de vloerencollectie IMPRESS hoeven daar geen tientallen bomen meer voor te sneuvelen. Met het nieuwe productieproces ‘embossing in register’ wordt een ongeëvenaardehoutlook bereikt, met de gebruikersvoordelen van vinyl.

Meer dan ooit kan je een vloer creëren die expressief, indrukwekkend en echt uniek is

De speciale techniek betekent dat het dessin tot in detail met de oppervlaktestructuur overeenstemt en synchroon verloopt. Voor het eerst voel je ook de nerven, knopen en groeven van het dessin precies op de plaats waar ze horen te zijn. Resultaat: een uiterst natuurgetrouwe weergave van houtdessins om perfect te passen bij elke bouwstijl. Meer dan ooit kan je een vloer creëren die expressief, indrukwekkend en echt uniek is

De voordelen van vinylplanken

De “IMPRESS” vinylvloeren maken niet alleen indruk door hun uiterlijk. Door hun gelaagdheid en hoogtechnologische productie hebben vinylplanken enkele unieke voordelen op het vlak van installatie-, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid. De Protectonite® PU-beschermingslaag op basis van watergedragen lak zorgt voor een makkelijk onderhoud, en is bestand tegen vlekken en schoenstrepen. Een Moduleo vloer is ook hygiënisch, geluiddempend en voor een groot deel recycleerbaar.

Voorbeelden van de Impress designvloeren

De verschillende kleuren vinyl vloeren geven elke ruimte een andere look. Zo is er bijvoorbeeld het verweerde, rustieke ‘Castle Oak’, voor dat typische dramatische effect in moderne en minimalistische interieurs. Of het nostalgische ‘Scarlett Oak’, waarbij de ambachtelijke loodwitbehandeling of wordt nagebootst. Een eerbetoon aan de natuur vind je dan weer in het lijnenspel vol imperfecties van ‘Country Oak’, terwijl de warme tonen en levendige lijnen van de Amerikaanse houtsoort ‘Eastern Hickory’ zorgen voor extra temperament. Ten slotte brengt ‘Mountain Oak’ de onvervalste charme van verweerd, oud en rustiek hout in de woning. Klik op de afbeeldingen om een brochure aan te vragen:

Luxe vinyl vloer met realistische houtlook - Moduleo Impress collectie

Luxe vinyl vloer met realistische houtlook - Moduleo Impress collectie

Luxe vinyl vloer met realistische houtlook - Moduleo Impress collectie

Luxe vinyl vloer met realistische houtlook - Moduleo Impress collectie

Onverwoestbare vinyl vloer met realistische houtlook in de badkamer - Moduleo Impress

Bekijk hier meer voorbeelden van vinyl vloeren

Brochure over Onverwoestbare vinyl vloeren met prachtige houtlook aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP