Verbouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs

Verbouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs

Ga je verbouwen, ben je op zoek naar een nieuwe vloer, keuken, badkamer of inspiratie voor je nieuwe huis? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list!

Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Tips van de experts

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken.

Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Of heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! 

Laat je goed informeren

Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht in oktober 2017 #beurs #verbouwen #verhuizen #interieur

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen.

Voor in de agenda

Datum Beurs Eigen Huis |  6 t/m 8 oktober 2017
Locatie | Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden | 10 – 17 uur
Entreeprijs kassa | € 16,- 
Entreeprijs voorverkoop |  € 12,50
Website (info & tickets) | realiseerjedroomhuis.nl

Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht in oktober 2017 #beurs #verbouwen #verhuizen #interieur

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief