Verbouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs

Ga je verbouwen, een huis bouwen, ben je op zoek naar een nieuwe vloer, keuken, badkamer of inspiratie voor je nieuwe huis? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis van 24 t/m 26 maart 2023 in de Jaarbeurs Utrecht op je to-do list! Voor al je woonplannen ben je bij Beurs Eigen Huis namelijk op het juiste adres. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Koop je tickets met korting - kortingscode

Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, neem een bezoek aan Beurs Eigen Huis mee in je voorbereidingen en kom niet voor verrassingen te staan. Bestel nu online je tickets voor de Voorjaarseditie (24 t/m 26 maart) met kortingscode BWM@VJ23 en ontvang € 5,- korting op je kaarten.  

Tips van de experts

Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.


Architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders; samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. 

Groen bouwen of verbouwen

Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts te vinden die je nodig hebt bij de bouw of verbouwing van je ‘groene’ droomhuis. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres.

Koop hier je tickets met kortingscode BWM@VJ23 en ontvang € 5,- korting op je kaarten voor de Voorjaarseditie (24 t/m 26 maart) van BEURS EIGEN HUIS. We zien je graag op 24, 25 of 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht! 


Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen