Solidfloor concept compleet vernieuwd op basis van stijlgroepen

Vanaf heden is het Solidfloor concept compleet vernieuwd. Consumenten kiezen een nieuwe parketvloer op basis van stijl en sfeer, kortom ‘Wat vindt men mooi en wat valt in hun smaak?’. Daarom zijn de diverse Solidfloor collecties opnieuw ingedeeld. Deze indeling is gedaan middels een indeling in stijlgroepen. Er is sprake van drie hoofdstijlgroepen, te weten: sfeervol, modern en klassiek. Tot iedere stijlgroep behoren een aantal collecties die elk hun eigen kenmerken en sfeer hebben.

De stijlgroep ‘sfeervol’ bestaat uit drie collecties, te weten de Vintage, Lifestyle en Warrant collectie. De verouderde vloeren uit de Vintage collectie passen in elke sfeervolle omgeving. Lifestyle is een collectie houten vloeren waarmee de juiste balans kan worden gecreëerd tussen het sfeervolle karakter van een houten vloer en een modern interieur. Daarentegen bestaat de Warrant collectie uit een selectie duurzame houten vloeren die warmte en gezelligheid geven aan een woonomgeving.

Earth & Fire en Black and White zijn collecties die beide vallen onder de stijlgroep ‘modern’. Black and White is dé innovatie op het gebied van houten vloeren. Vergrijsde tinten en contrast tussen donker en licht vormen de basis voor deze nieuwe collectie. De met passie gecreëerde Earth & Fire vloeren zijn een designobject in het interieur. Deze vloeren vormen een sterke basis voor designinterieur met een ingetogen luxe.

Als laatste treffen we de klassieke collecties: new Classics en Silver & Gold. Klassieke patronen, geïnspireerd op stijlvolle architectonische elementen uit de 19e eeuw, dát is waar new Classics voor staat. De Silver & Gold collectie bevat een aantal exclusieve houten vloeren met een schitterende finish geïnspireerd op de glans van edelmetalen.

Middels deze nieuwe aanpak wordt het voor de consument een stuk makkelijker om een mooie houten vloer uit te zoeken die precies bij zijn/haar stijl past. Via de geheel vernieuwde Solidfloor website kan de consument zich alvast ruimschoots orienteren.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP