Showroom natuursteen- & keramische vloeren van Nibo Stone

Showroom natuursteen- & keramische vloeren van Nibo Stone

Benje op zoek naar een vloer van natuursteen of naar keramische vloer- of terrastegels? De showroom van Nibo Stone Natuursteen & Keramiek is volledig verbouwd en heeft een vernieuwd assortiment natuursteen en keramische vloer- en terrastegels, keramisch parket en natuurstenen wandbekleding. Je bent altijd van harte welkom om de vloeren te bekijken en informatie in te winnen.

Nieuwe collectie vloertegels en terrastegels

In haar bijna 100-jarige bestaan, blijft Nibo Stone loyaal aan natuursteen. De toch al ruime collectie natuursteen vloeren en terrassen wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe soorten, nieuwe maten en nieuwe afwerkingen. Maar dat neemt niet weg dat het bedrijf met de tijd mee blijft gaan met de tijd en daarom zijn onlangs keramische tegels en keramisch parket toegevoegd aan het assortiment.

Keramisch parket van Nibo Stone

Net zoals de natuursteen tegels, zijn de keramische vloeren van hoge kwaliteit. De trendy keramische tegels zijn voor iedere ruimte in en om het huis geschikt en bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. De tegels zijn stootvast, kras- en vuurbestendig en zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Variërend van grote industriële tegels met een betonlook tot keramisch parket dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Voorbeelden van natuursteen vloeren en terrassen

Showroom natuursteen vloeren Nibo Stone in Venlo

Vanwege deze uitbreiding in het assortiment, heeft Nibo Stone haar showroom in Venlo volledig verbouwd. In de ruime showroom van maar liefst 1500 m2 zijn indrukwekkende voorbeelden te vinden van vloeren en terrassen in meer dan 50 compleet ingerichte kamers. Ook vind je hier een uitgebreide collectie bijzondere wandbekledingen, zoals stonepanels, muurstrips en flexibel natuursteen.

Terrassen voor de buitenruimte

Terras met natuursteen vloer van Nibo Stone en luxe tweepersoons hangstoel van Living Luxury

In de nieuwe buitenruimte vind je zowel natuurstenen als keramische terrastegels. Living Luxury heeft de buitenruimte gestyled met hun exclusieve  tuin-  en terrasmeubilair. Het bedrijf levert onder andere robuuste houten banken, eigentijdse hangstoelen en allweather canvas zitzakken. Natuurlijk zijn de  tuin- en terrasmeubels die in ons inspiratiecenter zijn tentoongesteld, ook te koop.

Maatwerk uit eigen steenhouwerij

Naast tegels en wandbekleding, maakt Nibo Stone ook bouwelementen zoals vensterbanken, open haard plateaus en traptredes op maat. In de 12.000 m2 grote werkplaats worden de bouwelementen uit natuursteen blokken en platen gemaakt met computergestuurde machines en veel handwerk. Daarom wordt er ook geadviseerd om bouwtekeningen mee te nemen, zodat de ervaren adviseurs suggesties kunnen doen voor de mogelijkheden in natuursteen en keramiek in en rondom je huis. Bekijk hier voorbeelden van vloeren van Nibo Stone

Kortom, een bezoek aan de showroom is meer dan de moeite waard en de ideale start voor de inrichting van het huis of tuin. De deuren zijn geopend aan de Voltastraat 15 in Venlo. De koffie met echte Limburgse vlaai staat voor u klaar!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP