Sfeervol! Portugese tegels in de keuken

Sfeervol! Portugese tegels in de keuken

Met keukentegels geef je de keuken de sfeer die jij wilt, of dat nu in een keuken met landelijke sfeer, of in een moderne keuken is. Wij zijn al jaren fan van Portugese cementtegels, die een prachtige eyecatcher in elke ruimte zijn. Maar zijn deze patroontegels ook geschikt voor de vloer van de keuken, die behoorlijk wat te verduren heeft? We hebben het voor je uitgezocht.

Keukentegels

Designtegels is specialist op het gebied van handgemaakte Portugese cementtegels, dus een goede plek om te vragen hoe geschikt deze egels zijn voor de keuken. Zij brachten mooi nieuws: door de tegels op de juiste manier te impregneren, zijn ze perfect geschikt voor de keuken en trouwens ook voor de badkamer. Je moet het niet erg vinden om de vloer van tijd tot tijd te onderhouden met een speciaal product, maar dan kun je met een gerust hart voor de schitterende portugese vloertegels kiezen en van de keukenvloer een pronkstuk maken.

Portugese cementtegels in de keuken via Designtegels.nl #tegels #vloertegels #wandtegels

Een grote diversiteit aan kleuren, patronen en randen, waardoor er voor elke keukenstijl een passende tegel is.

Een keuken wordt intensiever gebruikt dan veel andere ruimtes, waardoor goed onderhoud belangrijk is. De cementtegel is helemaal waterbestendig als deze na het leggen geïipregneerd is. Bij Designtegels, krijg je hierover goed advies en het juiste impregneermiddel speciaal voor de keuken. Met Portugese cementtegels (ook wel patroontegels genoemd) kan je een prachtige keukenvloer creëren. Ook als de keuken super strak en modern is, is de combinatie met deze traditionele tegels verbluffend mooi. Er is een grote diversiteit aan kleuren, patronen en randen, waardoor er voor elke keukenstijl een passende tegel is.

De toplaag van de motieftegels is ongeveer 5 mm dik. Hierdoor kunnen de tegels tegen een stootje en zullen er niet zo snel krassen of gaten te zien zijn. En je kan gerust vloerverwarming aanleggen onder de tegels zolang je maar zorgt dat de tegels op een egaal oppervlak komen te liggen.

Wandtegels keuken

Portugese wandtegels in een keuken in landelijke stijl. Ook perfect geschikt voor de vloer via designtegels.nl #wandtegels #keukentegels #tegels #keuken #designtegels

En wat te denken van de schitterende handgemaakte wandtegels? Ook deze zijn door het juiste onderhoud perfect geschikt voor de keuken. Wanneer je ze goed impregneert haal je de vetspetters en kookvlekken er in een handomdraai vanaf!

Inspiratie keukenvloeren & -wanden

De keuze is natuurlijk reuze, dus we geven je met veel plezier een impressie van de mogelijkheden!

Portugese cementtegels in de keuken via Designtegels.nl #tegels #vloertegels #wandtegels

VN Azule 09 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x20.00 cm van het merk Azule. Deze tegel kan zowel als wandtegel en vloertegel worden gebruikt.

Portugese cementtegels in de keuken via Designtegels.nl #tegels #vloertegels #wandtegels

De tegels geven de witte, greeploze keuken een warme en unieke look. Natuurlijk passen de tegels ook prachtig bij een keuken in landellijke stijl

Portugese cementtegels in de keuken via Designtegels.nl #tegels #vloertegels #wandtegels 

VN Gris 06 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x20.00 cm van het merk Azule. Het betreft een patroontegel met 1 compleet motief op een tegel.

Portugese wandtegels in een keuken in landelijke stijl. Ook perfect geschikt voor de vloer via designtegels.nl #wandtegels #keukentegels #tegels #keuken #designtegels

De kan ook heel goed als wandtegel worden gebruikt. Wanneer deze geïmpregneerd zijn, kunnen ze perfect tegen vetvlekken en andere kookvlekken.


 

VN Azule 21 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x20.00 cm van het merk Azule. Zowel in een landelijke houten keuken

 Portugese wandtegels Patchwork. Ook perfect geschikt voor de vloer via designtegels.nl #wandtegels #keukentegels #tegels #keuken #designtegels

Patchwork tegels voor een unieke eyecatcher

 

 

VN Azule 11 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x20.00 cm van het merk Azule. Het betreft een patroontegel met 1 compleet motief op een tegel. Deze tegel kan zowel als wandtegel en vloertegel worden gebruikt

 

VN Circle Of Life Negra is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x20.00 cm van het merk Azule. Het betreft een patroontegel met 1 compleet motief op een tegel. Deze tegel kan zowel als wandtegel en vloertegel worden gebruikt.

 

Bonte mix is een product dat wij zelf samenstellen. Wij stellen een mix samen van zo veel mogelijk uiteenlopende kleuren en patronen. Het is vooraf niet mogelijk om aan te geven welke patronen zich in een doos bevinden! Alleen per doos van 12 tegels (0.48m2) te bestellen.

VN Hexagone S800 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20.00x23.00 cm van het merk Azule. Het betreft een egale tegel die tevens gebruikt kan worden als uitlijning van een motief.

Onderhoud van de cementtegels

De cementtegel heeft wel wat "liefde" nodig. NOOIT schoonmaken met bijtende, blekende middelen maar alleen met groene zeep of Dweilzeep. Deze zorgt voor een extra beschermlaag op de tegel waardoor vuil er ook niet in kan trekken. Daarnaast kan het zijn dat na een bepaalde tijd de tegel wat vies is, ook hiervoor hebben wij eigen producten: Vuiloplosser, Losefix en Oil-Ex. (https://www.designtegels.nl/producten/reinigingsmiddel)  Afhankelijk van wat voor vuil het is, vet of kalk is er een middel. Mochten hier vragen over zijn kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier hebben wij ook een filmpje van: https://www.youtube.com/watch?v=1Gb6seF8758&t=35s

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief