Parketvloeren van kokoshout: exclusief & duurzaam

Parketvloeren van kokoshout: exclusief & duurzaam

Vloeren van kokoshout zijn warm, duurzaam en 100% ecologisch. Kokoshout heeft de positieve eigenschappen van tropisch hardhout en de unieke naaldstructuur geeft de parketvloer een exclusieve uitstraling, die past in zowel een moderne als een traditionele inrichting. Een geliefd product voor binnen én buiten.

Een tweede leven

Kokoshout komt uit Azië en is een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Wanneer de kokospalmen geen vruchten meer leveren, dus eigenlijk aan het eind van hun levenscyclus zijn gekomen, worden ze klaargemaakt voor de kap. Sinds een aantal jaar worden de harde delen verzameld, verzaagd en tot kokoshout verwerkt, in plaats van verbrand te worden. Zo krijgen ze een tweede leven. Met zijn hardheid is het (Full HD) kokoshout overigens harder dan bijvoorbeeld eikenhout. Daarmee is het uitstekend geschikt voor zit- en eetkamers, gangen, winkels en openbare ruimten.

Slijtvaste houten vloeren

Houten vloeren en parketvloeren van kokoshout. 100% natuurproduct met een duurzaam karakter - via CoCowood

Kokoshout is verkrijgbaar als massief en meerlaags parket, massief hout, fineer en kokosmultiplex. Daarnaast is het verkrijgbaar in de vorm van wand- en meubelpanelen. Er zijn drie tinten: light, natural en dark. Standaard wordt het kokosparket geleverd in de kleur ‘naturel in de mix’. Kokosparket wordt bij voorkeur geolied, of anders gelakt. Het is goed schoon te houden en daarom zeer hygiënisch en bovendien door zijn hardheid minder gehorig dan de meeste andere houten parketvloeren. Ook geschikt voor buiten!

Tuin met terras van kokoshout. Terrasplanken van CoCoWood #tuin #inspiratie


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief