Paasactie: natuursteen en keramische vloeren met korting!

Paasactie: natuursteen en keramische vloeren met korting!

Ben je op zoek naar een natuursteen vloer, keramisch parket of een stoere betonlook vloer? Of wil je ook zo'n mooie keramische buitenvloer? Bij Nibo Stone vind je dan zeker je droomvloer. En wanneer je tijdens het PaasEvent één van de showrooms bezoekt, koop je je vloer ook nog eens extra voordelig. Want op 19, 20 en 22 april 2019 (Goede Vrijdag, Paaszaterdag of 2e Paasdag) betaalt Nibo Stone voor jou de BTW!

Natuursteen vloer, keramische tegels, betonlook vloer of een mooie keramische buitenvloer vind je bij Nibo Stone #natuursteen #vloer #interieur #wonen

Kies de vloer die bij jou past

In de extra grote showrooms van Nibo Stone in Vianen en Venlo kan je de vloeren zien en voelen. De vloertegels zijn namelijk allemaal gelegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo kan je echt ervaren hoe de vloer er bij jou thuis uit kan komen te zien.

Een mooie en functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven

De adviseurs van Nibo Stone staan klaar om je te adviseren. Voor jouw droomvloer is het namelijk belangrijk dat je niet alleen voor een vloer kiest die je mooi vindt, maar ook voor een vloer die bij jouw lifestyle past. Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachting heb je van de vloer? In welke ruimte komt de vloer? Wanneer je met dit soort zaken rekening houdt, kies je niet alleen voor mooi, maar ook voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. De medewerkers van Nibo Stone kunnen je alles vertellen over de vloer, het leggen, de vloerverwarming en het onderhoud van de tegels.

21% BTW voordeel tijdens de paasdagen

Tussen 19 en 22 april* is het extra aantrekkelijk om de showroom te bezoeken. Want je hebt dan een voordeel van maar liefst 21% bij een vloer uit de collectie van Nibo Stone. Je kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de openingstijden of je kan een afspraak maken via de website.

Vind hier de showrooms van Nibo Stone.

* 1e Paasdag gesloten

Nibo Stone natuursteen en keramische tegels. Vloeren voor binnen en buiten #vloer #interieur #nibostone #natuursteen

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP