Natuursteen en keramische vloeren

Natuursteen en keramische vloeren

Ben je op zoek naar een natuursteen vloer, keramisch parket of een stoere betonlook vloer? Of wil je ook zo'n mooie keramische buitenvloer? Bij Nibo Stone vind je dan zeker je droomvloer.

Nibo Stone natuursteen en keramische tegels. Vloeren voor binnen en buiten #vloer #interieur #nibostone #natuursteen

Kies de vloer die bij jou past

In de extra grote showrooms van Nibo Stone in Vianen en Venlo kan je de vloeren zien en voelen. De vloertegels zijn namelijk allemaal gelegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo kan je echt ervaren hoe de vloer er bij jou thuis uit kan komen te zien

Een mooie en functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven

De adviseurs van Nibo Stone staan klaar om je te adviseren. Voor jouw droomvloer is het namelijk belangrijk dat je niet alleen voor een vloer kiest die je mooi vindt, maar ook voor een vloer die bij jouw lifestyle past. Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachting heb je van de vloer? In welke ruimte komt de vloer? Wanneer je met dit soort zaken rekening houdt, kies je niet alleen voor mooi, maar ook voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. De medewerkers van Nibo Stone kunnen je alles vertellen over de vloer, het leggen, de vloerverwarming en het onderhoud van de tegelvloer.

Nieuwe collectie

Nibo Stone had al superveel keus in de grote collectie, maar nu is het assortiment tegelvloeren nog groter. Stoer natuursteen, trendy XXL tegels en warm keramisch parket; voor iedereen zit er wel een passende vloer tussen.

Keramische vloertegels Nibo Stone #vloer #keramisch #keramischparket

Maak een afspraak

Wil je er zeker van zijn dat de verkoopadviseur ruim de tijd voor je kan nemen voor een persoonlijk advies? Maak dan hier een afspraak

Gratis magazine

Ben je nu al benieuwd naar de vloeren van Nibo Stone? Download dan nu hier het gratis online magazine.

Vind hier de showrooms van Nibo Stone.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP