Natuursteen en keramische vloeren: Oktober woonmaand actie!

Natuursteen en keramische vloeren: Oktober woonmaand actie!

Ben je op zoek naar een natuursteen vloer, keramisch parket of een stoere betonlook vloer? Of wil je ook zo'n mooie keramische buitenvloer? Bij Nibo Stone vind je dan zeker je droomvloer.

Nibo Stone natuursteen en keramische tegels. Vloeren voor binnen en buiten #vloer #interieur #nibostone #natuursteen

Kies de vloer die bij jou past

In de extra grote showrooms van Nibo Stone in Vianen en Venlo kan je de vloeren zien en voelen. De vloertegels zijn namelijk allemaal gelegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo kan je echt ervaren hoe de vloer er bij jou thuis uit kan komen te zien.

Verrassende acties tijdens oktober woonmaand

Bezoek je tijdens de maand oktober Nibo Stone, maak je kans op een vloerencheque ter waarde van € 1.500. Je mag deze inleveren tot het einde van het jaar. Heb je tijdens de oktober woonmaand de vloer van je dromen al gevonden? Dan krijg je 15% korting op de aankoop. Mocht je de winnaar zijn van de cheque, dan wordt het bedrag van € 1.500 gecrediteerd op het factuurbedrag.

Een mooie en functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven

De adviseurs van Nibo Stone staan klaar om je te adviseren. Voor jouw droomvloer is het namelijk belangrijk dat je niet alleen voor een vloer kiest die je mooi vindt, maar ook voor een vloer die bij jouw lifestyle past. Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachting heb je van de vloer? In welke ruimte komt de vloer? Wanneer je met dit soort zaken rekening houdt, kies je niet alleen voor mooi, maar ook voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. De medewerkers van Nibo Stone kunnen je alles vertellen over de vloer, het leggen, de vloerverwarming en het onderhoud van de tegelvloer.

Nieuwe collectie

Deze mooie actie geldt ook op de nieuwe collectie tegelvloeren die Nibo Stone tijdens de Oktober Woonmaand introduceert. Ze hadden al superveel keus, maar nu is het assortiment nog groter. Stoer natuursteen, trendy XXL tegels en warm keramisch parket; voor iedereen zit er wel een passende vloer tussen.

Keramische vloertegels Nibo Stone #vloer #keramisch #keramischparket

Maak een afspraak

Het kan tijdens de Oktober Woonmaand druk zijn in de showroom. Wil je er zeker van zijn dat de verkoopadviseur ruim de tijd voor je kan nemen voor een persoonlijk advies? Maak dan hier een afspraak

Gratis magazine

Ben je nu al benieuwd naar de vloeren van Nibo Stone? Download dan nu hier het gratis online magazine.

Vind hier de showrooms van Nibo Stone.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP