Mix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl

Mix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl

Je kan nu zelf je vloer samenstellen met luxe vinyl van Moduleo Moduleo Moods. Zo mooi! Het is een compleet nieuwe manier om je huis, kantoor, winkel, hotel of restaurant een hele persoonlijke touch te geven.

Van visgraat tot driehoek en ruit

Architecten en ontwerpers krijgen een echte ‘creatieve studio’ ter beschikking om een bijzondere vloer te creëren, omdat alle verschillende patronen, dessins en formaten met elkaar te combineren zijn. Variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt en van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles met elkaar gecombineerd kan worden, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Bijkomend voordeel is dat je op een mooie manier verschillende zones in de ruimte kan 'afbakenen'

Mix & Match een luxe vinyl vloer. Houtlook vloer met geometrisch dessin. Moduleo Moods #trends #vloer #interieur
Moduleo Moods maakt gebruik van verschillende geometrische dessins uit bestaande collecties (Transform en Impress) die met elkaar te combineren zijn. Daardoor zijn er eindeloze verlegpatronen mogelijk en bepaal je meer dan ooit zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel. Bijkomend voordeel is dat je op een leuke manier verschillende zones in de ruimte kan afbakenen, met elk dessin afgestemd op het specifieke doel.

Unieke voordelen

Anders dan natuurlijke materialen zoals steen en hout, waarvan je met Moods wél de look in huis kunt halen, heb je daarbij ook unieke onderhoudsvoordelen. De vloer voelt aangenaam en warm aan, is geluiddempend, bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor horeca, want hij is waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. De Moods installatie gebeurt door te verlijmen, zonder breekwerk dus.

Luxe vinyl vloer in keuken met Hexagon dessin en hout. Moduleo Moods

Bekijk hier meer voorbeelden van vloeren van Moduleo Moods

Brochure over Mix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP