Woongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl

Woongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl

Ben je op zoek naar een designvloer met de voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit) voor de woonkamer, slaapkamer of voor de kinderkamer? Kies dan voor een woongezonde vloer, hét gezonde antwoord op veel traditionele vloeren van vinyl.

Comfortvloeren met extra stille dubbele kurklaag

De nieuwste MeisterDesign. comfort vloeren hebben alle voordelen van een vinylvloer maar dan zonder de voornamelijk ecologische en technische nadelen. Ze zijn geurneutraal, vrij van weekmakers en warmtebestendig. De dubbele kurklaag maakt deze vloeren ook nog eens extra stil en omdat ze zo zacht voor de gewrichten is en warm aan de voeten voelt, zijn de designvloeren uitermate geschikt voor alle woon –en slaapkamers, maar in het bijzonder voor kinderkamers.

Woongezonde vloeren. Meisterdesign. Comfort vloeren hebben alle voordelen van een vinylvloer, maar zonder vinyl #vloeren #designvloeren #comfortvloeren #meisterdesign

Farm eik licht 6831, houtdessin landhuisdeel - Meister

Een designvloer is een ongecompliceerde vloerbedekking en geknipt voor gezond en mooi wonen. Naast het bekende korte planken en tegelformaat, zijn de MeisterDesign. comfortvloeren nu ook verkrijgbaar in het alom geliefde en trendy formaat van een landhuisdeel. Met een lengte van meer dan 2 meter en bijzonder realistische houtdessins zijn deze vooral geschikt voor grote ruimtes. 

De designvloeren van Meister zijn er in vier opbouwvarianten: comfort, flex, life en pro. Sommige van deze vloeren zijn zelfs geschikt voor in de badkamer (MeisterDesign. life en pro), omdat ze waterproof zijn. De mooie collectie MeisterDesign. comfort heeft het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany.

Vraag voor meer informatie de brochure op of bezoek de website van Meister

Brochure over Woongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP