Livyn luxe vinyl vloer met natuurlijke uitstraling

Livyn luxe vinyl vloer met natuurlijke uitstraling

Zijn gebruiksgemak en slijtvastheid voor jou de belangrijkste voorwaarden voor een vloer, omdat je bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren hebt? Ontdek de mogelijkheden van de Livyn-collectie van Quick-Step, die bestaat uit vinylvloeren met realistische hout- en tegellook.

Warme en natuurlijke uitstraling van hout

De bewoners van dit huis – een gezin met twee kleine kinderen – kozen voor een luxe vinyl vloer voor hun living. Omdat de woonkamer overloopt in de keuken, hadden ze een watervaste en vooral waterbestendige vloer nodig. Met twee kleine kinderen in huis, moest de vloer ook gemakkelijk schoon te maken zijn en tegen een stootje kunnen. Daarbij vonden de bewoners warmte en gezelligheid een must.   Hun Livyn vloer biedt de natuurlijke uitstraling van hout, maar heeft tegelijkertijd alle praktische voordelen van vinyl. Het is een elegante oplossing die aan alle vereisten voldeed. Daarbij gaven ze de muren en keukenkasten een nieuwe, frisse kleur.

Kind- en gebruiksvriendelijke vloer

De kinderen kunnen genieten wanneer ze spelen of rondkruipen op de zachte vloer. Ook op vlak van onderhoud is de Livyn vloer heel gebruiksvriendelijk. Door het verzegelde oppervlak en de beschermende coating die vuil en vlekken voorkomt, kan je gemorste koffie, vruchtensap of bijvoorbeeld jam zonder veel moeite wegvegen. Met kinderen in huis is dat geen overbodige luxe!

Lees hier meer over Quick-Step Livyn

Kunststof vloer met natuurlijke uitstraling - Quick-Step luxe vinyl vloer Livyn

Kunststof vloer in keuken - Quick-Step luxe vinyl vloer Livyn

Woonkamer met kunststof vloer - Quick-Step luxe vinyl vloer Livyn

 Quick-Step luxe vinyl vloer Livyn

Livyn luxe vinyl is verkrijgbaar bij de Quick-Step dealers

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP