Kunststofvloeren voor elke ruimte van Flexxfloors

Kunststofvloeren voor elke ruimte van Flexxfloors

De zelfklevende- en klikbare kunststof vloeren van Flexxfloors bieden een stijlvolle oplossing voor elke ruimte. Een vloer met houtlook in de badkamer, creatieve combinaties van hout met natuursteen, een Portugese tegelvloer, maar dan zelf eenvoudig gelegd. Bovendien zijn de vloeren op een schone en egale ondergrond simpel en snel te leggen zonder restafval, stof of lawaai.

Flexxfloors, pvc- en vinylvloeren

Het flexibele, oersterke materiaal waarvan de vloeren zijn gemaakt, is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zelfs voor in de badkamer en keuken. Net zoals laminaat bestaat Flexxfloors uit stroken of tegels. En binnen de collectie kan je kiezen uit twee soorten legsystemen: Stick (plakken: zelfklevende vloeren) en Click (klikken) en een oplossing voor traprenovatie: Flexxstairs.

Flexxfloors kunststof vloer met houtlook #flexxfloors #vloer #kunststof #interieur

Van mooie houtprints tot prachtige tegelmotieven. Door te combineren en te variëren is het mogelijk een unieke vloer naar eigen smaak te creëren in elke gewenste ruimte. Of het een studentenkamer, een appartement of een nieuwbouw woning betreft, het kan allemaal.

Kunststofvloer met natuursteenlook. Flexxfloors Stick (zelfklevend) deluxe tegels #vloer #kunststof #interieur

De hoogwaardige kunststof stroken zijn te leggen in de lengte, overdwars, in legpatronen zoals visgraatmotief of in een combinatie van tegel- en houtdecors. Door te combineren en te variëren is het mogelijk een unieke vloer naar eigen smaak te creëren in elke gewenste ruimte.

Eenvoudig en snel te leggen

Het leggen van Flexxfloors is eenvoudig. Het gaat snel en gemakkelijk. Gereedschappen of machines heb je niet nodig; een potlood, het Flexxfloors mes en de Flexxfloors liniaal zijn voldoende. Wat tot nu toe onmogelijk was, wordt met Flexxfloors zelfs eenvoudig.

Makkelijk te onderhouden

Badkamer met zwart wit vloertegels van kunststof. Flexxfloors Stick (zelfklevend) is gemakkelijk zelf te leggen #badkamer #badkamervloer #zwartwit

Naast al deze gemakken is Flexxfloors ook erg makkelijk te onderhouden, het reinigen van de vloer is snel gebeurd. Ook zijn de vloeren slijt- en krasvast en is het geen probleem om Flexxfloors in een vochtige ruimte te leggen. Hier komt nog bij dat Flexxfloors geen koude ondergrond is, de vloeren voelen warm en zacht aan en zijn ook te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Traprenovatie

Flexxfloors kun je ook gemakkelijk op je trap leggen door middel van de Flexxstairs trapprofielen.

Flexxfloors traprenovatie kunststof trapprofielen #traprenovatie #trap #flexxfloors #interieurFle

Flexxstairs is verkrijgbaar in modern zwart of klassiek Aluminium.

Milieuvriendelijk

Flexxfloors kunststof vloer met houtlook #flexxfloors #vloer #vloeren #kunststof #interieur
Flexxfloors is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Het wordt zonder zware metalen geproduceerd en is 100% recyclebaar. Zo haal je met Flexxfloors ongemerkt de mooiste milieuvriendelijke vloer in huis. De vloeren zijn handig verpakt in handelbare formaten zodat het ook gemakkelijk meegenomen kan worden.

Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan, of bezoek een verkooppunt in de buurt.

Brochure over Kunststofvloeren voor elke ruimte van Flexxfloors aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP