De vloeren van 2012 van Handyfloor

De vloeren van 2012 van Handyfloor

Handyfloor heeft in 2012 niet alleen nieuwe kleuren in de collectie opgenomen, maar ook nieuwe afmetingen geïntroduceerd. Brede zelfklevende planken met een zeer realistische, voelbare houtnerf structuur die niet glanst. Er zijn twee geheel nieuwe lijnen met maar liefst 8 vloeren die afwijken van de standaard 91,4 x 15,2 cm afmeting. Uniek is de Mix collectie. Twee stijlvolle vloeren in een lichte en een donkere uitvoering, die geleverd worden met drie verschillende breedtematen in één verpakking.

De XL collectie van Handyfloor bestaat uit 6 vloeren met extra brede planken die een gevarieerd kleurpallet vormen. Drie vloeren zijn geïnspireerd door aardse kleuren en drie vloeren zijn ontworpen in scandinavische stijl. De XL collectie biedt een karakteristieke vloer met 3D effect, mooi voor elke ruimte in huis. 3D benadrukt het idee van losse planken door de donker getinte randen; een geraffineerd en verfijnd dessin met een geheel eigen uitstraling. Daarnaast vult Handyfloor de Basic collectie aan met twee warme eiken tinten. Mooie tijdloze vloeren die met alle mogelijke kleuren en stijlen in huis te combineren zijn.

De Specials collectie bestaat uit zeven vloeren en wordt nu uitgebreid met een lichte tint. De vloer Specials Light 3D is een witte vloer met donkere rand volgens het Handyfloor 3D-concept en is een mooie combinatie van rustieke hout nuances in een moderne lichte kleur.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief