Flexxfloors maakt bijzondere vloercombinaties mogelijk

Nieuwe vloeren oplossing ook voor de onervaren klusser
Amsterdam, juni 2011 – Flexxfloors is de nieuwste revolutie op het gebied van vloeren. Wat met laminaat, parket of tegels niet mogelijk is, kan wél met Flexxfloors. Zoals een vloer met een houten uitstraling in de badkamer, creatieve combinaties van hout met natuursteen, een Portugese tegelvloer, maar dan zelf eenvoudig gelegd. De zelfklevende vloeren van Flexxfloors bieden een passende oplossing voor elke ruimte, zelfs in de keuken of de badkamer. Bovendien is Flexxfloors op een schone en egale ondergrond simpel en snel te leggen zonder restafval, stof of lawaai.

Flexxfloors    

Uiteenlopende toepassingen
Flexxfloors is verkrijgbaar in 3 verschillende collecties: Basic, Premium en Deluxe. Van mooie houtprints tot prachtige tegelmotieven. Door te combineren en te variëren is het mogelijk een unieke vloer naar eigen smaak te creëren in elke gewenste ruimte. Of het een studentenkamer, een appartement of een nieuwbouw woning betreft, het kan allemaal. Zelfs te gebruiken bij renovatie direct op een schone en gladde ondergrond. En uiteraard kan er een eigen invulling gegeven worden aan combinaties waarbij de vloer vloeiend in elkaar overloopt.

Eenvoudig en snel te leggen
Het leggen van Flexxfloors is eenvoudig. Het gaat snel en gemakkelijk. Gereedschappen of machines heb je niet nodig; een potlood, het Flexxfloors mes en de Flexxfloors liniaal zijn voldoende. Wat tot nu toe onmogelijk was, wordt met Flexxfloors zelfs eenvoudig. De hoogwaardige kunststof stroken zijn te leggen in de lengte, overdwars, in legpatronen zoals visgraatmotief of in een combinatie van tegel- en houtdecors. Door te combineren en te variëren is het mogelijk een unieke vloer naar eigen smaak te creëren in elke gewenste ruimte.

Flexxfloors    

Makkelijk te onderhouden
Naast al deze gemakken is Flexxfloors ook erg makkelijk te onderhouden, het reinigen van de vloer is snel gebeurd. Ook zijn de vloeren slijt- en krasvast en is het geen probleem om Flexxfloors in een vochtige ruimte te leggen. Hier komt nog bij dat Flexxfloors geen koude ondergrond is, de vloeren voelen warm en zacht aan en zijn ook te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Milieuvriendelijk
Flexxfloors is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Het wordt zonder zware metalen geproduceerd en is 100% recyclebaar. Zo haal je met Flexxfloors ongemerkt de mooiste milieuvriendelijke vloer in huis.

Flexxfloors is vanaf 13 juni verkrijgbaar bij de doe-het-zelfzaken Gamma en Karwei. De vloeren zijn handig verpakt in handelbare formaten zodat het ook gemakkelijk meegenomen kan worden.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Flexxfloors


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief