De nieuwe collectie vinyl vloeren van Quick-Step

De nieuwe collectie vinyl vloeren van Quick-Step

De nieuwe collectie Livyn-vloeren van Quick-Step is een trendy collectie, waarbij de uitstraling van de vinyl vloeren nauwelijks van houten- en natuursteen vloeren te onderscheiden zijn. Mooie natuurlijke vloeren, met alle voordelen van het praktische vinyl.

Kunststof vloeren met houtlook of de uitstraling van natuursteen

De twee spiksplinternieuwe Livyn-collecties, Balance en Ambient, brengen ontwerpen met verschillende looks en fascinerende kleurvariaties van lichte tot donkere tinten. Livyn biedt de look and feel van echt hout of steen, maar met de praktische voordelen van een vinylvloer: warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend.  De Balance-collectie brengt ‘planken’ van vinyl met een heel realistisch houtdecor. Geen houtliefhebber? Dan past de Ambient-collectie, die bestaat uit tegels met een steen- of betondecor, misschien beter bij jouw stijl.

Bekijk de nieuwe vinyl vloeren Balance van Quick-Step

Met de Balance-collectie van Livyn kijkt Quick-Step naar het interieur van morgen. Een echte houten vloer is niet langer een must, levensechte imitaties van natuurlijk materialen nemen het roer over. We vinden onderhoudsgemak belangrijk en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze vloeren. Het type dessin hoeft niet meer te passen bij het type materiaal, en vinyl wordt als een mooi en betaalbaar alternatief gezien voor hout. De vloer is uitzonderlijk dun, waardoor je die makkelijk bovenop een oude vloer plaatst. Als uitstekende warmtegeleider is vinyl perfect geschikt om te combineren met vloerverwarming of -koeling. In tegenstelling tot vinyl op rollen hebben de Quick-Step-planken een authentieke look. En dankzij het Uniclic Multifit-kliksysteem zijn ze heel eenvoudig te plaatsen.

Vinyl vloer met houtlook uit de Livyn collectie Balance. warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend.  van Quick-Step

Imperfectie en authentieke ambachten zijn "in" vandaag. In navolging hiervan is het interieur met imperfecties en met een knipoog naar vroeger populair. Quick-Step geeft hierop een antwoord met vinyl vloeren met artisanale planken in grijstinten, zoals hieronder afgebeeld.

Keuken met vinyl vloer met houtlook Artisanale Planken Grijs - reclaimed dessin. Quick-Step Livyn collectie Balance

Minder uitgesproken, maar even goed met een reclaimed karakter zijn de decors Vintage Kastanje en History Eik Grijs. Door de aanwezigheid van barsten en grote knopen hebben de vloeren een authentieke en stoere uitstraling. Wil je geen reclaimed dessin, maar wel een rustieke look, die wat minder hevig is? Dan zijn de dessins Cottage Eik Natuur, Eiken Drijfhout Beige, Canyon Eik en Canyon Eik met zaagsneden de perfecte keuze. Door het zachtere kleurenpallet geef je hiermee zelfs een romantische toets aan je interieur.

Slaapkamer met vinyl vloer in cottage eik natuur. Reclaimed dessin en rustieke look. warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend. Quick-Step Livyn Balance collectie

Ook perfectie kent zijn plaats in het interieur van vandaag. Select Eik, het gebloemde Franse eikdessin zonder knopen, zorgt voor een perfectere en egalere afwerking. De Zijde Eik past ook binnen deze trend en heeft een romantische look dankzij de patine en de kleine knopen.

Vinyl vloer met houtlook - Door het zachte kleurenpallet geef je een romantische toets aan je interieur - Quick-Step Livyn collectie Balance

Livyn-vloeren met natuursteenlook

De vinyl vloeren van de Ambient-collectie van Quick-Step zijn modern en stijlvol met natuursteenlook en betonlook. Natuursteen en beton blijven populaire keuzes voor vloeren in het hedendaagse interieur. De vloeren uit de nieuwe Livyn-collectie combineren de natuurlijke aantrekkingskracht van steen met de warmte en gebruiksgemak van hoogwaardig vinyl. De mooi gedetailleerde en authentieke decors roepen een specifieke sfeer op en geven elke kamer een extra touch. In de Ambient-collectie kun je kiezen voor een betonlook, verkrijgbaar in drie grijstinten: licht, warmgrijs en donkergrijs of voor een zwarte leisteen.

Badkamer met vinyl vloer in natuursteenlook. Livyn-collectie Ambient van Quick-Step

Bekijk hier meer producten van Quick-Step

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP