Wineo PVC vloeren Designline

Wineo PVC vloeren Designline

Wineo staat bekend om zijn duurzame, elastische designvloeren. Om te zorgen voor een gezonde leefomgeving zijn alle PVC vloeren van Wineo nu in het bezit van Phthlaat vrije weekmakers. De meest belangrijke, positieve producteigenschappen van de nieuwe weekmaker componenten zijn dat ze ongevaarlijk voor de gezondheid zijn. Dat is dan ook de reden dat ze zonder risico’s gebruikt worden in kinderspeelgoed, voedsel verpakking, medische  toepassingen en vinyl vloeren. Daarnaast geeft de nieuwe weekmaker een uitstekende lage temperatuur elasticiteit, wat belangrijk is voor het loopcomfort op deze vloeren.

 Windmoller Designline Connect Laguna Kingsize    Windmoller Designline Connect Laguna Kingsize

Phthalaat vrije weekmakers

“Elastisch makers” zijn nodig om het product de juiste kenmerken voor de toepassing te geven. Dagelijks komen we hetzelfde materiaal in verschillende vormen tegen, zoals in verpakkingen, sport kleding, auto interieur en handgrepen voor gereedschap. De Phthalaat vrije weekmakers die Windmöller gebruikt zijn genotoxisch ingeschaald als ongevaarlijk volgens de Europese Commissies SCENIHR (Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks)  en zijn tot op heden alleen nog maar gebruikt in speciale materialen voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg.

 Windmoller Designline Laguna    Windmoller Designlline Connect Laguna Stars

Designline Connect

De planken van de moderne PVC vloeren uit de Designline Connect collectie van Wineo worden eenvoudig lijmvrij verwerkt en zijn dus direkt beloopbaar na verwerking. De vloeren met vele actuele houtdessins zijn extreem slijtvast en hebben met hun natuurlijke oppervlak structuur een zeer natuurlijke optiek en zijn zeer authentiek. Van  modern “country” design tot een trendy “loft” design, alles is mogelijk. En tegenwoordig ook in Kingsize formaat verkrijgbaar. De authentieke oppervlaktestructuur met een 0,30 mm en 0,55 mm slijtlaag is door de extra PU oppervlakte veredeling bijzonder eenvoudig schoon te houden. Ook geschikt voor de badkamer en voor vloerverwarming.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP