Vintage houten vloeren van Solidfloor

Vintage houten vloeren van Solidfloor

Houten vloeren met een doorleefde uitstraling behoren bij de huidige woonmodetrend: stijlvolle en warme interieurs die zijn geïnspireerd door de rust van het buitenleven. Een verweerde houten vloer met een doorleefde uitstraling ademt warmte en klasse, gezelligheid en authenticiteit. De verouderde vloeren uit de Vintage collectie van Solidfloor passen in elke sfeervolle omgeving. Het gebruik van pure materialen en natuurlijke tinten vormt de basis. Een houten vloer zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend.

 Solidfloor parket Vintage NebraskaVintage Nebraska
 
 Solidfloor parket Vintage MaineVintage Maine

Solidfloor Vintage collectie

De houten vloeren uit de Vintage collectie kunnen heel goed worden gelegd in combinatie met vloerverwarming of -koeling voor optimaal comfort. De houten vloerdelen van het lamelparket kunnen op praktisch alle ondervloeren worden gelegd. Net als alle andere vloeren hebben deze vloeren onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de parket vloer aanzienlijk. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen verkleint het risico van krassen.

 Solidfloor parket Vintage OregonVintage Oregon
   

Drie nieuwe prachtige vloeren

Onlangs heeft Solidfloor drie prachtige vloeren aan de zeer succesvolle serie toegevoegd: Nebraska, Maine, Oregon en Vermont. De nieuwe vloeren van de Vintage collectie hebben dezelfde structuur en afwerking in drie nieuwe kleuren. Daarnaast introduceert Solidfloor twee vloeren met een zeer innovatieve oppervlakte structuur; een noviteit in de Europese parketmarkt!

Originals by Solidfloor™ in FSC

Een nieuwe collectie binnen het Solidfloor-concept is Originals by Solidfloor™. In deze collectie zit een serie van 10 vloeren welke zijn afgewerkt met een matlak en een klikverbinding. Plus 8 twee-laags artikelen in mooie krachtige kleuren. Al deze producten zijn voorzien van het FSC certificaat.

Foto boven artikel: Solidfloor Vintage Caucasus FSC


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief