Vintage houten vloeren van Solidfloor

Vintage houten vloeren van Solidfloor

Houten vloeren met een doorleefde uitstraling behoren bij de huidige woonmodetrend: stijlvolle en warme interieurs die zijn geïnspireerd door de rust van het buitenleven. Een verweerde houten vloer met een doorleefde uitstraling ademt warmte en klasse, gezelligheid en authenticiteit. We zetten een paar van onze favorieten voor je op een rij.

Doorleefd & getekend

De verouderde vloeren uit de Vintage collectie van Solidfloor passen in elke sfeervolle omgeving. Het gebruik van pure materialen en natuurlijke tinten vormt de basis. Een houten vloer zoals een houten vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend.

Solidfloor parket Vintage Nebraska #houtenvloer #solidfloor
Foto: Solidfloor Vintage Nebraska

Solidfloor parket Vintage Maine #houtenvloer #solidfloor #vloer
Foto: Solidfloor Vintage Maine

Solidfloor Vintage collectie

De houten vloeren uit de Vintage collectie kunnen heel goed worden gelegd in combinatie met vloerverwarming of -koeling voor optimaal comfort.

Solidfloor parket Vintage Oregon #houtenvloer #interieur #solidfloor
Foto: Solidfloor Vintage Oregon

De houten vloerdelen van het lamelparket kunnen op praktisch alle ondervloeren worden gelegd. Net als alle andere vloeren hebben deze vloeren onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de parket vloer aanzienlijk. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen verkleint het risico van krasse

Originals by Solidfloor™ in FSC

Een nieuwe collectie binnen het Solidfloor-concept is Originals by Solidfloor™. In deze collectie zit een serie van 10 vloeren welke zijn afgewerkt met een matlak en een klikverbinding. Plus 8 twee-laags artikelen in mooie krachtige kleuren. Al deze producten zijn voorzien van het FSC certificaat.

Foto's: Solidfloor


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief