Nibo Stone Natuursteen & Keramiek - Meer van het merk Nibo Stone Natuursteen & Keramiek

Product in beeld 23 Nieuws 5 Dealers 2

Nibo Stone keramische tegels Loaf Grigio

Door hun stoere en robuuste uitstraling passen de Loaf Grigio vloertegels van Nibo Stone uitstekend in een eigentijds interieur met een industrieel of minimalistisch tintje. De ker... meer »

Nibo Stone Keramische Betonlook tegelvloer

De Nibo Stone Keramische betonlook tegels zijn erg in trek. De vloertegels zien er uit alsof ze van echt beton zijn gemaakt en geven uw interieur direct een robuuste en stoere uits... meer »

Nibo Stone Natuursteen vloer graniet

De Nibo Stone Natuursteen graniet is bijzonder geschikt als vloerbedekking, want het is bijzonder duurzaam en slijtvast. Gepolijste graniet behoudt zelfs zijn glans in druk belopen... meer »

Nibo Stone Crown Collection natuursteen voor vloer en wand

De Nibo Stone Crown Collection natuursteen tegels hebben het exclusieve van natuursteen, met het plaatsingsgemak van keramiek. De natuursteen tegels zijn op innovatieve wijze voorz... meer »

Nibo Stone Flexibel Natuursteen voor vloeren en wandbekleding

De Nibo Stone Flexibel Natuursteen is een zeer dunne en flexibele tegel met een 100% natuurstenen oppervlak van lei of kwartsiet. De rug is versterkt met fiberglas en polyester waa... meer »

Nibo Stone Organic Gris natuurstenen vloer

De Nibo Stone Organic Gris vloer is ontworpen uit rest- en breukstukken van de productie in natuursteen afbouwelementen zoals vensterbanken en dorpels. Het is een heel bijzondere n... meer »

Nibo Stone kwartsiet tegels vloer & wand

Kwartsiet vloertegels zijn er in natuurlijke kleuren zoals grijs, grijsgroen of taupe, maar ook in warme zandtinten zoals oker of beige tot wit. Krassen krijgen nauwelijks kans en ... meer »

Keramische tegels

De trendy keramische tegels uit de collectie van Nibo Stone zijn duurzaam, slijtvast, geschikt voor iedere ruimte en voor iedere stijl. VOOR IEDERE STIJL Het assortiment kera... meer »

Himalaya Grey tegels - Nibo Stone

De Himalaya Grey uit de collectie van Nibo Stone is een leistenen vloer met een warme grijsgroene kleur. De redelijk homogene kleur en het relatief effen splijtruwe oppervlak zorge... meer »

Aurelia vloertegels - Nibo Stone

De Aurelia vloer is een harde kalkstenen vloertegel uit de collectie van Nibo Stone. De bijzondere tegels hebben een warme en landelijke uitstraling. In de zacht-beige getinte tege... meer »

Titane vloertegels - Nibo Stone

Uit de collectie van Nibo Stone komt deze exclusieve leisteen vloer. Deze bijzondere natuurstenen vloer wordt handmatig en in eigen beheer gewonnen in Zuid-Amerikaanse groeves. Tit... meer »

Louvre vloertegels - Nibo Stone

BIJZONDER BELGISCH HARDSTEEN VAN NIBO STONE Belgisch hardsteen, ook wel bekend als Arduin of blauwsteen, wordt al eeuwenlang veelvuldig toegepast als bouwmateriaal. We zien het ... meer »

Wat kosten natuursteen tegels?

ZIJN NATUURSTEEN VLOERTEGELS WEL ZO DUUR? Natuursteen tegels worden vaak geassocieerd met een hoog prijskaartje. Maar is dat wel terecht? En waarom is de ene tegel zoveel duurder ... meer »

Natuursteen - welke soort kies jij?

WELKE NATUURSTEEN VLOER PAST BIJ JOU? Natuursteen is een verzamelnaam voor de vele tienduizenden soorten gesteenten uit onze aardkorst, gevormd in miljoenen jaren. Zo’n 5.000... meer »

Nibo Stone Lifestyle Magazine

VRAAG NU GRATIS HET LIFESTYLE MAGAZINE AAN Natuursteen is stijlvol en tijdloos. Het laat zich zowel binnen als buiten harmonieus combineren met iedere stijl en ook met andere eige... meer »

Natuursteen in de badkamer

Een vloer van natuursteen of een natuursteen wand geeft de badkamer direct een stijlvolle en luxe uitstraling. Natuursteen in de badkamer is niet alleen mooi, maar ook praktisch: d... meer »

Natuursteen voor de woonkamer

De uitstraling van de woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Ga je voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen v... meer »

Natuursteen keukenvloeren

Veel natuursteen vloeren zijn zeer geschikt voor de keuken en voldoen aan de specifieke eisen waar een keukenvloer aan moet voldoen. De vloer moet waterbestendig zijn en je wilt li... meer »

Marmer tegels - Nibo Stone

Marmer past heel goed in een moderne woning en geeft het interieur een warme uitstraling. Het klassieke materiaal is weer terug van weggeweest en zien we veel in de badkamer, in de... meer »

Kalksteen tegels - Nibo Stone

Kalksteen vloertegels worden veel toegepast in een rustieke en landelijke interieurstijl, waarbij de natuursteen vloertegels vaak in de steenhouwerij op een speciale manier worden ... meer »

Leisteen tegels - Nibo Stone

Leisteen vloertegels zijn niet alleen populair vanwege hun stoere uitstraling, maar ook dankzij de betaalbare prijs en het onderhoudsvriendelijke karakter. Het is een duurzame natu... meer »

Hardsteen tegels - Nibo Stone

Hardsteen vloertegels - stijlvol en klassiek Hardsteen is een kalksteen met een uitgesproken blauwgrijze kleur (koolstof). Je ziet in het hardsteen tegels vaak nog veel resten van... meer »

Natuursteen tegels - Nibo Stone

Wanneer je houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, dan vindt je in de bijzondere collectie natuursteen tegels van Nibo Stone wat je zoekt. Het natuursteen ... meer »