Floorz - Meer van het merk Floorz

Product in beeld 158 Nieuws 1 Dealers 1

FLOORZ-Oude cementtegels

Prachtige oude cementtegels: FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van cementtegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie.... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels serie CURLZ OCEAN GREY

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Eigen ontwerpen en productie dus een unieke collectie. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlij... meer »

FLOORZ-Portugese tegelvloeren

Portugese tegelvloeren heb je in alle kleuren en motieven. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van deze Portugese tegelvloeren. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer ... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels HEXA ESCHER 01

Escher cementtegels: Geweldig of niet? Wij vinden deze HEXA variant in ieder geval de moeite waard! Meer inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze showroom...... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels hal

FLOORZ- Antieke vloertegels voor in uw gang? FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude,antieke vloertegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels met motieven

FLOORZ-Oude vloertegels met motieven. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Grootste collectie van Nederland. Breng een bezoekje aan onze showroom voor mee... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels toilet

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Deze cementtegels kunnen worden toegepast in elke ruimte in huis. Pimp je toilet met prachtige Portugese tegels... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels FLORENCE 02

NIEUW in de collectie: FLORENCE 02 Portugese cementtegels in Hexa vorm. Leuke fleurige Portugese cementtegel in frisse blauw tinten. Leuk voor in de badkamer! Breng een bezoekje aa... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels C149

Oude vloer tegels C149. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Antieke kloostervloeren

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude tegelvloeren. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Oude kloostervloeren

Uiterst zeldzaam! Grote oppervlaktes antieke keramische vloertegels uit een klooster. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van unieke antieke tegelvloeren. Bezoek onze showroom... meer »

FLOORZ- Antieke tegelvloer C146

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van antieke tegelvloeren Grootste collectie van Nederland. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Escher motief cementtegels

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Zeer grote collectie direct uit voorraad leverbaar. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie..... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels C145

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Grootste collectie van Nederland. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

Antieke vloertegels C144

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van antieke vloertegels. Zeer grote collectie direct uit voorraad leverbaar. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Oude tegelvloer H53

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Oude vloertegels geven uw ruimte net dat extra tintje karakter. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspir... meer »

FLOORZ-Oude tegelvloer H52

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude tegelvloeren. Grote collectie direct uit voorraad leverbaar. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie,,,... meer »

FLOORZ-Antieke vloertegels met motieven

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van antieke vloertegels. Grote collectie direct uit voorraad leverbaar. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels MARRAKECH serie

De series MARRAKECH,CASABLANCA en FEZ zijn in vele verschillende kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels PAPILLON

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Eigen productie, dus de beste prijzen. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Antieke tegelvloer met distelmotief

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van motieftegels. Honderden vloeren op voorraad. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Cementtegels GEOZ series

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van handgemaakte cementtegels. Grote collectie. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Oude Portugese tegels

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Zeer grote collectie. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie... meer »

Portugese cementtegels ESCHER TRIUM 01

NIEUW in de collectie: De Portugese cementtegel ESCHER TRIUM. Afmetingen 20x20x16 mm. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegeltjes 14x14 cm

Portugese cementtegeltjes 14x14 cm. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementegels. Vele kleuren en motieven mogelijk. Breng een bezoekje aan onze showroom voor... meer »

FLOORZ- Oude cementtegels 0001

Sinds jaar en dag gaat FLOORZ.nl op zoek naar de meeste geweldige oude vloeren die we vinden in oude herenhuizen in Frankrijk en België. Breng een bezoekje aan onze showroom voor ... meer »

FLOORZ- Oude Jugendstil tegels

FLOORZ.nl de DE specialist op het gebied van oude vloertegels: Veel verschillende patronen en motieven beschikbaar, waaronder klassieke Jugendstil tegels. Breng een bezoekje aan on... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels ESCHER DIAMOND 01

NIEUW in de collectie: De Portugese cementtegels ESCHER DIAMOND 01. Afmetingen 20x20 cm en een dikte van 16mm. FLOORZ.nl de DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. ... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels antiek Escher motief

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van motieftegels. Oude motieftegels en nieuwe motieftegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Oude vloertegels geven elke ruimte net dat extra tintje karakter. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer insp... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels ESCHER 01

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. Vele motieven en kleurencombinaties mogelijk. Van klassiek tot modern. Breng een bezoekje aan onze showroom voo... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels CIRCLEZ 06XL-03

Nieuw in de collectie van FLOORZ.nl: de Portugese cementtegel CIRCLEZ 06XL-03. Afmetingen 20x20 cm. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels met bloemmotief

Op zoek naar oude vloertegels? Dan bent u bij FLOORZ.nl aan het juiste adres. FLOORZ heeft de grootste collectie patroontegels van Nederland. Breng een bezoekje aan onze showroom v... meer »

FLOORZ- Cementtegels

Cementtegels passen in elk interieur. Van klassiek tot modern. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van cementtegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie.... meer »

FLOORZ- Oude vloertegels

Wie wil er nu geen oude vloertegels in huis? Ze geven elke ruimte in huis net dat extra tintje karakter. Gemiddeld zijn onze oude vloertegels meer dan 100 jaar oud en nog steeds ui... meer »

FLOORZ-cementtegels BIZZIE LIZZIE 03

FLOORZ.nl is DE specialist in cementtegels. Hier alvast een sneak preview van de Bizzie Lizzie 03 cementtegel. 15x15 cm. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie.... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels FLOWERZ 4 Blue Version

Portugese cementtegels kunnen prima worden toegepast in uw keuken. Hier de Portugese cementtegel FLOWERZ 4 Blue Version 20x20 cm. FLOORZ.nl is DE specialist in cementtegels. Bezoek... meer »

FLOORZ- Oude vloertegels

Oude antieke keramische vloertegels zijn vorstvrij en kleurvast en kunnen dus uitstekend worden toegepast als terrastegels. Laat uw overtuigen in onze showroom.... meer »

FLOORZ-Cementtegels ASTREA zwart wit

Cementtegel ASTREA BLACK is uitstekend te combineren met BORDER 21. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie. FLOORZ is DE specialist op het gebied van cementtegel... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels BOCH 1

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van cementtegels. Eigen productie, dus de beste prijzen. Nieuw in de collectie is de Portugese tegel BOCH 1. 20x20 cm in mooie rustige tin... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Oude vloertegels kunnen prima in uw keuken worden toegepast. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Oude vloertegels

Oude vloertegels geven elke ruimte net dat extra tintje karakter. FLOORZ is DE specialist op het gebied van oude vloertegels. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Portugese tegel in vele kleuren

Portugese tegels zijn onze specialiteit. Wij ontwerpen en produceren een unieke collectie Portugese tegels. Eigen productie dus de beste prijzen. Breng een bezoekje aan onze showro... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Stad en land afgezocht naar speciale vloertegels? Misschien is een antieke tegelvloer wel iets voor u. Floorz.nl is DE specialist op het gebied van oude tegelvloeren. Ze brengen ne... meer »

FLOORZ-Portugese tegel

FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese tegels oftewel cementtegels. Regelmatig nieuwe aanvoer van nieuwe kleuren en motieven. Bezoek onze showroom voor meer inspira... meer »

FLOORZ- Portugese tegel CIRCLEZ 06XL-02

NIEUW binnen in de collectie van FLOORZ.nl: De Portugese tegel CIRCLEZ 06XL-02. Cementtegels in rustige grijs tinten. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie.... meer »

FLOORZ-Portugese tegel MARRAKECH 06

Portugese tegel MARRAKECH 06 uit de collectie van FLOORZ.nl. FLOORZ.nl ontwerpt en produceert een unieke collectie Portugese tegels in haar eigen atelier. Eigen productie dus de b... meer »

FLOORZ- Cementtegel FLOWERZ ZERO BW

Portugese tegel FLOWERZ ZERO BW hier gecombineerd met BORDER 19-F18.FLOORZ.nl biedt een unieke collectie cementtegels. Eigen productie dus de beste prijzen! Bezoek onze showroom v... meer »

FLOORZ- Portugese tegel

Op zoek naar een unieke Portugese tegel? FLOORZ.nl biedt u een unieke collectie Portugese tegels uit eigen atelier. Eigen productie, dus de beste prijs! Bezoek onze showroom voor m... meer »

FLOORZ-Patroontegels

FLOORZ-Patroontegels. Op zoek naar patroontegels? FLOORZ.nl is DE specialist. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ- Oude Patroontegels

Oude patroontegels. FLOORZ.nl biedt u een ruime keuze aan oude patroontegels. Bezoek onze showroom voor meer inspiratie...... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels

FLOORZ ontwerpt en produceert een unieke collectie Portugese tegels/cementtegels Eigen productie, dus de beste prijzen...... meer »

FLOORZ-Portugese tegel CIRCLEZ 06XL-01

Nieuw in de collectie: de Portugese tegel CIRCLEZ 06 XL-01. Afmetingen 20x20 cm. FLOORZ is DE specialist op het gebied van Portugese tegels. Eigen productie dus de beste prijs!... meer »

FLOORZ- Portugese tegel

FLOORZ.nl is marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van Portugese tegels. Grote collectie en grote voorraad. Bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies. ... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels

Portugese cementtegels hebben we in alle kleuren en maten. FLOORZ.nl is DE specialist van Nederland en met meer dan 30.000 m2 direct uit voorraad leverbaar is er altijd wel iets va... meer »

FLOORZ-Oude tegels

Oude tegels verdienen een tweede leven. FLOORZ.nl is DE Specialist op het gebied van de recuperatie van deze antieke vloertegels Grootste collectie van Nederland. Snelle levering.... meer »

FLOORZ- Portugese tegels ASTRUM 01

NIEUW: De Portugese tegel ASTRUM 01. Afmetingen 20x20 cm. Dikte 16 mm. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese tegels. Meer dan 30.000 m2 direct uit voorraad leverba... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Op zoek naar oude en antieke vloertegels? Vloertegels met karakter en een unieke uitstraling. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van oude tegelvloeren. Bezoek onze showroom v... meer »

FLOORZ-Portugese tegel CLAVIZ 01

Nieuw in de collectie: De Portugese tegel CLAVIZ 01. In zachte grijs tinten. Afmetingen 20x20 cm FLOORZ.nl is de specialist op het gebied van Portugese tegels. Grote collectie, bes... meer »

FLOORZ- Escher tegels

Escher tegels zijn geliefd. Het is een aparte stijl met dieptewerking. Je houdt ervan of niet. FLOORZ heeft meerdere series in voorraad. Breng een bezoekje aan onze showroom....... meer »

FLOORZ-handgemaakte Portugese tegels

Portugese tegels van FLOORZ zijn stuk voor stuk handgemaakt. Deze tegels zijn in vele motieven en kleuren verkrijgbaar, daarnaast zijn ze voor iedere ruimte in huis geschikt. Met h... meer »

FLOORZ-Portugese tegels Vicious Circlez 03

We zien we de FLOORZ- Portugese tegel Vicious Circlez 03 toegepast in een horecagelegenheid. Een Portugese tegel van Floorz geeft extra uitstraling aan uw interieur. Portugese tege... meer »

FLOORZ-Portugese tegels Agadir in de badkamer

De Portugese tegels Agadir van FLOORZ zijn zeer geschikt in een badkamer. Deze tegel geeft direct sfeer in uw badkamer. En is zowel te combineren in een modern, als in een landelij... meer »

FLOORZ-Antieke tegels Caris

De Antieke tegels Caris van FLOORZ zijn vorstbestendig en kunnen daarom ook prima buiten toegepast worden.Uw terras, buitenkeuken of overkapping krijgt een mooie uitstraling. Antie... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels ROZA

Nieuw in de collectie van FLOORZ.nl: De Portugese cementtegel ROZA. Afmetingen 14x14 cm en 1,5 cm dikte. Prachtige warme kleuren. Kom hem snel bewonderen in onze showroom....... meer »

FLOORZ-Franse cementtegels

FLOORZ.nl is DE specialist in cementtegels.Vele kleuren en motieven mogelijk. Bezoek onze showroom om onze unieke collectie te bekijken...... meer »

FLOORZ-Oude tegels

Oude vloertegels geven uw huis net dat extra tintje karakter. FLOORZ.nl is gespecialiseerd in antieke tegelvloeren en heeft de grootste collectie antieke tegelvloeren van Nederland... meer »

FLOORZ-Antieke tegels

Op zoek naar prachtige oude vloertegels voor in uw huis? Zoek dan niet verder, maar breng een bezoekje aan onze showroom voor een impressie. Grootste collectie patroontegels van Ne... meer »

FLOORZ-Oude vloeren

FLOORZ-Oude vloeren. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van antieke tegelvloeren. Voorzichtig worden de oude vloertegels stuk voor stuk en met de hand verwijderd uit oude pan... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels C135

Nieuw binnen: prachtige antieke tegelvloer C135: Les Chardons. Zeer gewild, dus ben er snel bij, want weg=weg!... meer »

FLOORZ-antieke cementtegels

Antieke cementtegels EM18. Deze antieke cementtegels vonden we terug in een oud herenhuis in Brussel. Voorzichtig werden alle motieftegels een voor een handmatig verwijderd en naar... meer »

FLOORZ-Antieke keramische vloertegels

Antieke keramische vloertegels zijn gebakken en daarom niet zuurgevoelig en uitstekend toe te passen in alle ruimtes in huis: gang, wc,badkamer en zelfs buiten. FLOORZ.nl is DE spe... meer »

FLOORZ- Portugese tegels AGADIR

NIEUW binnen bij floorz.nl. DE specialist in cementtegels: De Portugese tegel AGADIR 02. Afmetingen 20 x 20 cm en en dikte van 16 mm. Kom hem snel bekijken in onze showroom... meer »

FLOORZ- oude cementtegels EM17

Nieuw binnen: oude cementtegels EM17. Afmetingen 20x20 cm. Deze antieke cementtegels werden voorzichtig verwijderd uit een oud herenhuis in Brussel. Breng een bezoekje aan onze sho... meer »

FLOORZ-Oude Tegels

Floorz.nl is DE specialist op het gebied van oude tegelvloer. Oude vloertegels zijn prachtig om te zien, maar het schoonmaken van deze antieke tegels is een arbeidsintensief klusje... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegel FLORENCE 01

Hexagonale cementtegels zijn (weer) helemaal hip. Zie hier de FLORENCE 01 uit de collectie van FLOORZ.nl. Deze mooie groen-grijze tinten passen in elk interieur!... meer »

FLOORZ-Tegels met motieven

FLOORZ is DE specialist op het gebied van tegels met motieven. Honderden patronen en ontelbare kleurencombinaties zijn mogelijk. Breng een bezoekje aan onze showroom en laat uw ins... meer »

FLOORZ- Portugese vloertegels

Portugese vloertegels vinden we over de hele wereld terug. Deze prachtige kleurrijke vloertegels zijn een lust voor het oog. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze Portuges... meer »

FLOORZ- Cementtegels

Cementtegels kun je krijgen in vele maten en motieven. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van deze kleurrijke vloertegels. Elke tegel wordt met de hand gemaakt aan de hand va... meer »

FLOORZ- Oude tegels

Oude tegels zijn prima te gebruiken in elke ruimte in en om uw huis. Deze antieke vloertegels hebben al een heel leven achter zich en ze verkeren nog in prima staat voor een tweede... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels SPARKLEZ

Portugese cementtegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Elke kleurencombinatie is mogelijk. FLOORZ.nl is DE specialist op het gebied van Portugese cementtegels. ... meer »

FLOORZ Portugese tegels CALLA

Portugese tegels geven kleur en warmte aan elk interieur. Floorz.nl is DE specialist op het gebied van deze kleurige en vrolijke cementtegels Eigen productie, dus de beste prijs. ... meer »

FLOORZ- Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels: FLOORZ.nl is de specialist op het gebied van Marokkaanse tegels. Verkrijgbaar in vele kleuren en motieven. Breng een bezoekje aan onze showroom voor nog meer in... meer »

FLOORZ- Handgemaakte Cementtegels

Handgemaakte cementtegels: FLOORZ.nl is de specialist op het gebied van handgemaakte cementtegels. Elke cementtegel wordt stuk voor stuk met de hand vervaardigd is is dus uniek. Ge... meer »

FLOORZ- Oude tegels

FLOORZ.nl is de specialist op het gebied van oude vloertegels. Grootste collectie antieke vloertegels van Nederland. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advie... meer »

FLOORZ- Portugese vloertegels

FLOORZ is DE specialist op het gebied van Portugese vloertegels. Meer dan 30.000 m2 motieftegels direct uit voorraad leverbaar. Bezoek onze showroom voor meer informatie.... meer »

FLOORZ- Portugese tegel CURLZ design

Portugese tegels kopen? Dan bent u bij FLOORZ aan het juiste adres. FLOORZ is DE specialist op het gebied van Portugese tegels en cementtegels Bezoek onze showroom voor een persoon... meer »

Oude tegels, Oude vloer G10

Oude tegelvloer G10: Prachtige oude tegels met mozaiek motief. Afmetingen van deze tegels 14x14 cm. Alle tegels zijn volledig schoon gezaagd aan de onderkanten + alle zijkantjes en... meer »

FLOORZ- Portugese vloertegels MARRAKECH 07

Portugese cementtegel MARRAKECH 07 is een frisse tegel die uitstekend toe te passen is in een badkamer. Portugese tegels dienen behandeld te worden met een sealer en zijn daarna wa... meer »

FLOORZ- Marokkaanse cementtegels GRANADA 01

Marokkaanse cementtegels serie GRANADA 01: Charcoal kleur in combinatie met warm blauw. Ideaal toe te passen in uw badkamer. Voor meer informatie brengt u een bezoekje aan onze sho... meer »

FLOORZ- Portugese tegelvloer FLORA 01

Nieuwe Portugese tegels binnen: de cementtegel FLORA 01. Motieftegel met een floraal motief en 3 kleuren. FLOORZ is DE specialist in Portugese cementtegels. Bezoek onze showroom om... meer »

FLOORZ- Portugese tegels FEZ 03

Nieuw in de collectie: De Portugese cementtegels FEZ 03. Moors motief in warme zandkleuren en warm rood. Bezoek onze showroom voor meer info...... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegel FEZ 02

Nieuw in de collectie: de Portugese cementtegel FEZ 02. Afmetingen 20x20 cm. Uitgevoerd in 4 kleuren. Mede door de warme okerkleur in deze tegel, zijn deze Portugese tegels goed te... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels ASTREA GREY MIST

Nieuw in de collectie: De Portugese cementtegel ASTREA GREY MIST. Hetzelfde motief als de ASTREA BLACK, maar dan in een poederachtige grijze tint. Kleuren zijn altijd anders op een... meer »

FLOORZ- Portugese tegel ROSE 01

Nieuw in de collectie: De Portugese cementtegel ROSE 01. Cementtegels uitgevoerd in 2 kleuren voor een neutrale uitstraling. Kom hem bekijken in onze showroom....... meer »

FLOORZ- Oude en antieke vloertegels

Pimp je toilet met de antieke vloertegels van FLOORZ. Dit zijn keramische antieke vloertegels dus zeer gemakkelijk in onderhoud. Meer info? Bezoek onze showroom voor een persoonlij... meer »

FLOORZ- Oude,antieke tegels

Bij FLOORZ krijgen antieke vloertegels een tweede leven. Voorzichtig halen we oude tegelvloeren uit oude panden in België en Frankrijk om vervolgens helemaal te worden schoon geza... meer »

FLOORZ-Portugese cementtegels serie MABELLE

Nieuwe serie MABELLE; Portugese cementtegels in poeder-achtige grijs tinten. Door de neutrale kleurstelling passen deze cementtegels in iedere ruimte. Breng een bezoekje aan onze s... meer »

FLOORZ-Handgemaakte tegels

FLOORZ is de specialist op het gebied van exclusieve handgemaakte tegels. Onze cementtegels passen in elk interieur en geven uw ruimte net dat extra tintje karakter. Wij verkopen z... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegel LYRA 01

Nieuw aan de collectie van FLOORZ toegevoegd: de Portugese cementtegel LYRA 01. Afmetingen 20x20x1,6 cm. Deze serie heeft de kleurencombinatie gebroken wit en oud groen. Prachtige ... meer »

FLOORZ- Oude vloer R4

FLOORZ is de grootste leverancier van tegels met motieven in Nederland. Sinds jaar en dag gaan we op zoek naar de meest geweldige antieke tegelvloeren die we vinden in oude herenhu... meer »

Oude tegelvloer H50-FLOORZ

Net binnen gekomen in ons atelier: Oude vloer H50. Prachtige antieke keramische vloertegels met mozaïek motiefjes. Mooie warme okerkleurige tinten. Breng een bezoekje aan onze sho... meer »

FLOORZ-Portugese tegels in effen kleuren in uw keuken

Portugese tegels in effen kleuren kunt u prima toepassen in uw keuken. U hoeft niet altijd een motiefje te gebruiken, maar kunt ook gaan voor een klassiek dambord patroon. Hier geb... meer »

FLOORZ-Portugese vloertegels FLOWERZ ZERO WDG

FLOORZ- Portugese vloertegels serie FLOWERZ ZERO WDG: een cementtegel van 20x20 cm in de kleuren gebroken wit en donker grijs. Nu te bezichtigen in onze showroom.... meer »

FLOORZ- Vloer EM16 Prachtige cementtegels met relief

Nieuw binnen: Oude tegelvloer EM16; prachtige antieke cementtegels/plavuizen met reliëf. Breng een bezoekje aan onze showroom voor meer informatie. ... meer »

FLOORZ-Portugese tegels badkamer

Portugese tegels badkamer: Portugese tegels kunnen prima in een badkamer toegepast. Door een eenmalige sealing worden de cementtegels waterafstotend gemaakt. Meer info? Bezoek onze... meer »

FLOORZ-Oude Portugese tegels

Sinds jaar en dag gaat FLOORZ op zoek in alle uithoeken van de wereld naar de meest prachtige vintage cementtegels. FLOORZ biedt de grootste collectie motief tegels van Nederland. ... meer »

FLOORZ- Oude en nieuwe cementtegels

FLOORZ biedt een unieke collectie cementtegels. Zowel oude tegels als nieuwe Portugese tegels. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels VICIOUS CIRCLEZ XL01

Nieuw in de collectie van FLOORZ: De Portugese cementtegels VICIOUS CIRCLEZ XL01. Een prachtige cementtegel in poederachtig donkergrijs. De grote broer van de Vicious Circlez. Deze... meer »

FLOORZ-Portugese vloertegels CRISPUM

Nieuw in de collectie: De Portugese vloertegel CRISPUM. Deze cementtegel is 20x20 cm groot en heeft een dikte van 16 mm. Mooie beton achtige, vintage uitstraling.... meer »

FLOORZ- Portugese tegels MARRAKECH 08

Nieuw in de collectie van FLOORZ: De Portugese tegel MARRAKECH 08. Prachtig Moors design in heldere blauwe kleuren. Ideaal geschikt voor een badkamer. Afmetingen van deze cementege... meer »

FLOORZ-Antieke vloertegels buiten gebruiken

Antieke vloertegels buiten leggen? Geen probleem. Onze antieke tegels zijn veelal keramisch en kunnen dus prima gebruikt worden om een terras mee te leggen. Laat de zomer maar begi... meer »

FLOORZ- Oude en antieke cementtegels

Oude en antieke cementtegels kunnen in elke ruimte in huis worden toegepast. Onze antieke cementtegels zijn gemiddeld meer dan 100 jaar oud en hebben een prachtige vintage uitstra... meer »

FLOORZ - Oude cementtegels

Oude,antieke cementtegels EM15. Deze antieke cementtegels zijn 20x20 cm.... meer »

FLOORZ - Art Deco tegels

Vandaag binnen gekomen. Deze mooie antieke keramische tegelvloer F32 in heldere blauw tinten. Ideaal geschikt als frisse vloer in uw badkamer. Deze tegels zijn gebakken dus niet p... meer »

FLOORZ-Oude vloer F31

Weer een pareltje in de collectie. Deze prachtige Art Nouveau vloer F31. Alle tegels zijn volledig legklaar gemaakt, dat betekent dat alle oude vloertegels zijn schoon gezaagd aan ... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels Vicious Circlez

FLOORZ is gespecialiseerd in het ontwerpen en de productie van Portugese cementtegels. Hier de Portugese cementtegel VICIOUS CIRCLEZ 20x20 cm. Deze patroontegel is in meerdere kleu... meer »

FLOORZ-Portugese tegels prijzen

Wat zijn de prijzen voor Portugese tegels? FLOORZ biedt een unieke collectie tegen de scherpste prijzen van Nederland. Nu in de collectie de Portugese tegels MARRAKECH 04. Een ceme... meer »

FLOORZ- Oude cementtegels

Oude cementegels. Al jaren lang is FLOORZ op zoek naar de mooiste antieke tegelvloeren in Frankrijk en België. Hier een klassieke oude tegelvloer in dambord patroon in rood en wit... meer »

FLOORZ- Jaren 30 tegels

FLOORZ heeft een grote keuze in jaren 30 tegels. Elke week wisselende voorraad. Elke oude vloer is een uniek project...... meer »

FLOORZ-Portugese tegels BLOSSOM

Nieuw in de FLOORZ collectie zijn de Portugese tegels serie BLOSSOM. Afmetingen van deze cementtegels zijn 15x15 cm en 16 mm dikte. Mooie zachte 2 kleuren grijs en gebroken wit.... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Oude vloertegels kunnen prima worden gebruikt in combinatie met andere materialen. Hier is gebruikt gemaakt van een betonvloer. FLOORZ heeft een zeer uitgebreide collectie antieke ... meer »

FLOORZ-Antieke tegelvloeren

Tegel voor tegel worden voorzichtig al onze antieke vloeren verwijderd uit oude herenhuizen in België en Frankrijk. Klaar voor een tweede leven. Oude vloertegels geven elk interie... meer »

FLOORZ- Portugese cementtegels CURLZ WHITE

Portugese tegels CURLZ WHITE 20x20 cm. Zwart witte cementtegels geven iedere ruimte een klassieke uitstraling...... meer »

FLOORZ- Oude vloeren

Antieke vloertegels geven uw ruimte net dat extra tintje karakter. FLOORZ is de specialist op het gebied van oude,antieke vloertegels. Al onze oude vloeren zijn gemiddeld 100 jaar ... meer »

FLOORZ- Portugese tegels MARRAKECH 01

Portugese tegels zijn prima toe te passen in uw keuken. Hier gebruikt de serie MARRAKECH 01 in de afmetingen 20x20 cm. Elke tegel is handgemaakt...... meer »

FLOORZ- ASTREA cementtegels

Portugese tegels in zwart-wit. FLOORZ biedt een ruime sortering aan cementtegels in zwart/wit tinten. Portugese tegels zijn stuk voor stuk handgemaakt en passen in elk interieur...... meer »

FLOORZ- Oude vloertegels in keuken

Oude vloertegels uit de collectie van FLOORZ toegepast in de keuken. Antieke vloertegels geven net dat extra tintje karakter aan uw keuken. Wekelijks wisselende voorraad oude vloer... meer »

FLOORZ portugese vloertegels in de badkamer

Portugese tegels kunnen prima worden toegepast in een badkamer. Zowel als vloertegels en wandtegel. Serie VICIOUS CIRCLEZ 20x20 cm... meer »

FLOORZ-Prachtige Portugese tegels MARRAKECH 02

FLOORZ ontwerpt en produceert Portugese tegels, cementtegels in eigen atelier. Hier de serie MARRAKECH 02. Afmetingen 20x20 cm. Scherpste prijzen in de markt.... meer »

FLOORZ- Portugese tegels in de badkamer

Portugese tegels serie FLOWERZ 4 Blue Version gebruikt in de badkamer. De cementtegels worden behandeld met een sealer en zijn dan prima geschikt voor het gebruik in de badkamer. F... meer »

FLOORZ-Portugese tegels AGADIR

Portugese tegels in de keuken. Hier de serie AGADIR. Een cementtegel van 20x20 cm. Nadat de tegels zijn behandeld met een sealer worden ze waterafstotend en vlek werend...... meer »

FLOORZ- ASTREA Portugese tegels

Portugese tegels in uw badkamer? Geen probleem. Hier hebben we de serie ASTREA gebruikt. Een klassiek sterpatroon in 20x20 cm. Nadat de tegels zijn behandeld met een sealer zijn ze... meer »

FLOORZ- Cementtegeltjes LILYZ BLACK

Cementtegels serie LILYZ BLACK geven uw gang een luxe uitstraling. Deze Portugese tegels zijn 14x14 en 15 mm dik. ... meer »

FLOORZ- Flowerz 4 Blue Version

Portugese tegels FLOWERZ 4 Blue Version. Portugese tegels geven uw hal net dat extra tintje karakter. Deze serie is 20x20 cm groot en 15 mm dik. ... meer »

FLOORZ- VICIOUS CIRCLEZ 01

Portugese tegels kunnen in elke ruimte binnenshuis worden toegepast. Ook in het toilet. Hier zien we de serie VICIOUS CIRCLEZ 01. Een cementtegel met de afmetingen 20x20 cm.... meer »

FLOORZ-MARRAKECH 02 Portugese tegels/cementtegels

Portugese tegels kunnen niet alleen worden gebruikt op de vloer. Ze zijn ook prima te gebruiken als wanddecoratie. Hier is de Portugese tegel MARRAKECH 02 gebruikt. Afmeting ... meer »

FLOORZ-Oude vloertegels

Antieke vloertegels geven uw ruimte net dat extra tintje karakter. FLOORZ is de specialist op het gebied van oude,antieke vloertegels. Al onze oude vloeren zijn gemiddeld 100 jaar ... meer »

FLOORZ- BIZZIE LIZZIE Portugese tegels/cementtegels

Portugese tegels kunnen makkelijk worden toegepast in een badkamer. De tegeltjes worden voor gebruik geïmpregneerd en worden hierdoor vuil- en waterafstotend gemaakt. Hierdoor gaa... meer »

FLOORZ- ORBIZ 15 Cementtegels

Portugese tegels ORBIZ 15 Prachtige warme kleuren. Zandkleur. Deze Portugese tegels hebben de afmetingen 20x20 cm en zijn 16 mm dik. Portugese tegels zijn stuk voor stuk handgemaa... meer »

FLOORZ- Portugese tegels CIRCLEZ 01

Portugese tegeltjes CIRCLEZ 01. Deze serie blijft tijdloos door het gebruik van slechts 2 kleuren: gebroken wit en antraciet. De tegeltjes hebben de maatvoering 14x14 cm en zijn 15... meer »

FLOORZ Antieke tegels

FLOORZ- Prachtige antieke vloertegels... Deze oude gerestaureerde keramische vloertegels geven elke ruimte een decoratieve meerwaarde. FLOORZ is de specialist op het gebied van oud... meer »

Portugese Tegels SIRIUS BLACK REVERSE

FLOORZ Portugese tegels SIRIUS BLACK REVERSE 20x20cm. Klassiek sterpatroon in zwart-wit kleursamenstelling. Deze klassieke cementtegel kan worden toegepast in elke ruimte in huis.... meer »

FLOORZ- CIRCLEZ 01 Portugese tegeltjes

Portugese tegeltjes CIRCLEZ 01 in mooie grijstinten. De serie CIRCLEZ 01 past door zijn zachte grijstinten in elk interieur. Afmetingen van deze serie 14x14 cm. Collectie FLOORZ C... meer »

FLOORZ-Patchwork

Een patchwork vloer is weer helemaal hip! Fleur je ruimte op met antieke patchwork tegels uit de collectie FLOORZ. Deze tegels zijn gemiddeld 100 jaar oud en het zijn keramische te... meer »

SIRIUS GREEN VINTAGE

SIRIUS GREEN VINTAGE. Klassieke Portugese tegels met stermotief. Kleur oud groen. Afmetingen 20x20 cm en dikte 16 mm. ... meer »

FLOORZ-Antieke vloertegels

FLOORZ is de specialist van Nederland op het gebied van motieftegels. FLOORZ heeft de grootste collectie antieke vloertegels, zodat u altijd wel kunt slagen. Onze antieke vloertege... meer »

LILYZ BLACK

Portugese tegels LILYZ BLACK. Deze cementtegeltjes hebben een afmeting van 14x14 cm. Door de warme okerkleur in deze tegel wordt deze vaak gebruikt in combinatie met een houten vlo... meer »

BLUE AUTUMN Portugese tegels

De portugese tegel BLUE AUTUMN is een frisse tegel met een lichtblauwe achtergrond. Ideaal toe te passen in een badkamer. Elke tegel is stuk voor stuk met de hand gemaakt met uitsl... meer »

FLOORZ- Portugese tegels AGADIR 20x20 cm

AGADIR Portugese tegels Nieuw in de collectie van FLOORZ: Serie AGADIR. De serie AGADIR is een Portugese tegel van 20x20 cm en 16 mm dik. Inspiratie voor deze tegel haalden we ... meer »

FLOORZ- Escher Portugese tegels

Nieuw in onze collectie zijn de Escher tegels. Prachtige handgemaakte cementtegels geïnspireerd op het werk van MC Escher. Kleuren: zwart-gebroken wit- grijs. ... meer »

FLOORZ- Portugese tegels zwart-wit

Portugese tegels in zwart-wit. Portugese tegels in zwart-wit zijn tijdloos. Hier toegepast onder en overkapping. ... meer »

FLOORZ- Flowerz 4

De serie FLOWERZ 4 is een portugese tegel uit de collectie van FLOORZ. Afmetingen van deze cementtegel: 20x20 cm en 16 mm dikte. Portugese tegels zijn geschikt voor het gebruik in ... meer »

Portugese tegels FLOWERZ 4 Blue Version

Portugese tegels serie FLOWERZ 4 Blue Version Nu in het assortiment van FLOORZ. De FLOWERZ 4 Blue Version. Deze cementtegels zijn 20x20 cm groot en bestaan uit 3 kleuren. Portu... meer »

Floorz Patchwork antieke motieftegels

Antieke tegels maken een opmars in het interieur. Ze geven een ruimte vaak karakter en sfeer. De oude tegels van Floorz zijn gemiddeld dan ook bijna 100 jaar oud. Sommige oude vloe... meer »

Floorz Patchwork Portugese cementtegels Living Colorz

Patchwork tegels zijn een bonte mix van verschillende modellen Portugese cementtegels tegels. Het Nederlandse bedrijf Floorz ontwerpt Portugese tegels in haar eigen atelier. Men br... meer »

Floorz Portugese cementtegels badkamer

FLOORZ ontwerpt en produceert Portugese cementtegels in eigen atelier. De tegels zijn door de juiste afwerking ook zeer geschikt voor de badkamer. Alle Portugese tegels zijn handge... meer »

Floorz Portugese cementtegels

Cementtegels hebben een cementen onderlaag, waarop een motiefmal met het gewenste patroon wordt gelegd. Hierin wordt een mengsel van vloeibaar marmerpoeder gegoten. Zodra alle figu... meer »