De Kurkwinkel - Meer van het merk De Kurkwinkel

Product in beeld 17 Nieuws 0 Dealers 1

Kurkvloer Style XQ

Kurkvloer Style XQ Deze kurkvloer met Style XQ design is een traditionele kurkvloer. De voordelen van een kurkvloer Voelt behaaglijk aan Antistatische en antialergische werki... meer »

Kurk in de badkamer

Kurk in de badkamer. Heerlijk zacht aan de voeten. Deze kurkvloer met Bamboe XL design is een traditionele kurkvloer en wordt geplakt op een geëgaliseerde vloer.... meer »

Kurkvloer Rio Grande Steel tint

Deze kurkvloer heeft het design Rio Grande en heeft de kleur Steel Tint. De vloer is een traditionele kurkvloer en is geplakt op een geëgaliseerde vloer. Kurk is een natuur e... meer »

De Kurkwinkel Wandkurk Arabida

Wandkurk Arabida koop je bij De Kurkwinkel. Kurk voelt behaaglijk aan en is ideaal voor mensen met een allergie door de antistatische werking. Met kurk kan u ruimtes prima isoleren... meer »

de Kurkwinkel Houtprint klik kurkvloer Oak Platinum

Een klik kurkvloer met een houtprint met het design Oak Platinum. Een houtprint klik kurkvloer is een hoog kwalitatief afgewerkt kurkparket met een oppervlakte afwerking dat gebru... meer »

De Kurkwinkel Kurkvloer Bamboe

Een kurkvloer met een bamboe design. De vloer wordt gelegd op een geëgaliseerde vloer. Dit motief is als plak kurkvloer verkrijgbaar, maar ook voor aan de wand. Kurk is een m... meer »

De Kurkwinkel 3D Wandkurk Shale

Laat de natuur binnen met kurk aan de wand. En bovendien verbetert het de akoestiek in de ruimte. De kurk is gestapeld waardoor er een mooi 3d effect ontstaat. 3D Wandkurk is v... meer »

De Kurkwinkel kurkplint

De Kurkwinkel heeft voor iedere kurkvloer een passende plint. Hiermee kunt u uw kurkvloer mooi afwerken. U heeft keuze uit meerdere modellen. Foto 1: De Kurkwinkel massieve kurkpl... meer »

De Kurkwinkel Klik Kurkvloer Lusitania ongelakt

Kurkvloer Lusitania van de Kurkwinkel is een klik kurkvloer. Deze vloer is ongelakt. Een klik kurkvloer wordt ook wel een zwevende vloer genoemd. Deze kurkvloer is gemakkelijk zelf... meer »

De Kurkwinkel Klik Kurkvloer Merida I

Kurkvloer Merida I van de Kurkwinkel is een klik kurkvloer. Een klik kurkvloer wordt ook wel een zwevende vloer genoemd.  Deze kurkvloer is gemakkelijk zelf te leggen door het... meer »

De Kurkwinkel kurkvloer Zebrano

Kurkvloer Zebrano van de Kurkwinkel heeft een hele mooi design. Deze vloer valt onder de plak kurkvloeren, wat inhoud dat de vloer geplakt wordt op een geëgaliseerde strakke o... meer »

De Kurkwinkel houtprint kurkvloer gd oak

Een kurkvloer met  een GD Oak houtprint van de Kurkwinkel is een traditionele kurkvloer en wordt geplakt op een geëgaliseerde strakke ondervloer. Voor het oog een houten ... meer »

De Kurkwinkel kurkvloer Rio

Deze kurkvloer met Rio design is een traditionele kurkvloer en wordt geplakt op een geëgaliseerde strakke ondervloer. Dit type is HDE en heeft een extra zware persing. ... meer »

De Kurkwinkel kurkvloer Kreta HD

De kurkvloer Kreta HD van de Kurkwinkel is een traditionele kurkvloer. Deze vloer wordt geplakt op een geëgaliseerde strakke ondervloer. Een kurkvloer heeft hele fijne ei... meer »

Kurkvloer keuken

Een kurkvloer staat garant voor comfort. Deze vloer is eenvoudig te onderhouden. Door de afwerking met lak na de installatie zijn de naden tussen de verschillende tegels afgesloten... meer »

Kurkvloer met print

Deze vloer is van kurk en heeft een speciale print gekregen. Zo kunt u een unieke uitstraling van uw vloer creëren voor in uw huis of bedrijf... meer »

Wandkurk

Kurk voor aan de wand... meer »