Cocowood - Meer van het merk Cocowood

Product in beeld 6 Nieuws 1 Dealers 1

CoCoWood visgraatparket van Full HD kokoshout

CoCoWood levert visgraatparket van Full HD kokoshout. Met zijn hardheid is het (Full HD) kokoshout harder dan bijvoorbeeld eikenhout en het tropische padoukhout. Daarmee is het uit... meer »

CoCoWood Kokos Parketvloer mes en groef

De CoCoWood Kokos Parketvloer mes en groef is een massieve kokoshouten parketvloer. Duurzaam en slijtvast, met een warme uitstraling. Leverbaar in 2 afmetingen en in de kleur: natu... meer »

CoCoWood Kokos Parketvloer Heavy Duty

De Cocowood Kokos Parketvloer Heavy Duty is een projectparket. Cocowood levert horecavloeren van massief kokoshout, maar ook parketvloeren voor particulier en licht commercieel geb... meer »

CoCoWood Parketvloer Tapisparket

CoCoWood levert Tapisparket met een blokmotief, visgraat of Hongaarse punt. Allemaal vervaardigd van massief kokoshout. Duurzaam en slijtvast, met een warme uitstraling. Leverbaar ... meer »

CoCoWood Parketvloer Kokos Full HD

Ben je op zoek naar een duurzame parketvloer die warmte uitstraalt en slijtvast is? CoCoWood levert parketvloeren van massief kokoshout. Een parketvloer van kokoshout is duurzaam e... meer »

CoCoWood Kokosparketvloeren

CoCoWood levert parketvloeren van massief kokoshout. Een parketvloer van kokoshout is duurzaam en slijtvast, met een warme uitstraling. Kokoshout is harder dan eiken en andere veel... meer »