VivaFloors - Meer van het merk VivaFloors

Product in beeld 16 Nieuws 3 Dealers 9

VivaFloors PVC clickvloeren

De PVC clickvloeren van Vivafloors zijn verkrijgbaar in planken van 142 cm lang. De vloeren zijn afgewerkt met een matte, sterke PU-laag, welke is voorzien van een embossing. Er zi... meer »

VivaFloors PVC lijmvloeren

De PVC lijmvloeren van Vivafloors zijn verkrijgbaar in planken en in tegels. De planken zijn in afmetingen van 121, 142, 183 cm lang en in betonlook tegels van 45,7 x 91,4 cm lang.... meer »

VivaFloors PVC XTRMfloors Eiken vloer

De planken van de VivaFloors PVC XTRMfloors Eiken vloer zijn super sterk met zijn 3 mm dikte en toplaag van 0.55 mm. Met zijn lengte van 183 cm zijn het ook nog de langste pla... meer »

VivaFloors PVC Exclusive Click Eiken vloer

De VivaFloors PVC Exclusive Click Eiken vloeren 65-8180-RE is een van de nieuwste vloeren binnen de collectie van 2016 en is voorzien van een handige clickverbinding. Hij beho... meer »

VivaFloors PVC Balance Click vloeren

De PVC click vloeren uit de Balance Click collectie van Vivafloors zijn ontworpen voor particulier en commercieel gebruik. De vloeren zijn afgewerkt met een matte, sterke PU-laag, ... meer »

VivaFloors PVC WPC Click vloeren

De WPC Click vloeren van VivaFloors zijn PVC vloeren gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Deze samenstelling zorgt voor een duurzaam, stabiel, kleurvast ... meer »

VivaFloors PVC Select Naaldhout

De PVC vloeren uit de Select serie van VivaFloors hebben een realistische houtdessin. De Naaldhout vloer is ontworpen voor particulier en licht commercieel gebruik. De Naaldhout vl... meer »

Nieuw! XTRMfloors! Mooie authentieke PVC planken van 183 cm!

De nieuwste vloeren van VivaFloors heten XTRMfloors. De planken zijn maar liefst 3.0 mm dik met een harde toplaag van 0,55 mm, dit maakt de vloer erg sterk. De planken zijn 183 cm ... meer »

VivaFloors - Exclusive - Plain Oak XL - Sfeervol en niet van hout te onderscheiden!

De PVC vloerbedekking Exclusive Plain Oak XL is geschikt voor elk interieur. De lijn bestaat uit 8 kleuren en de planken hebben een zichtbare en voelbare houtstructuur. Alle vloer... meer »

VivaFloors - Balance - Industrial Concrete - PVC tegels met betonlook

Industrial Concrete lijn van betontegels. Deze tegels zijn gemaakt van PVC, maar zijn eruit als beton. De tegels worden strak tegen elkaar aangelegd, waardoor de vloer eruit ziet a... meer »

VivaFloors - Desire Pine XL - Steigerhout

Binnen de Balance serie van VivaFloors is de Desire Pine XL in 2015 toegevoegd. Deze lange planken van 142.2 x 22.8 cm hebben een steigerhout look en hebben een toplaag van 0,55 mm... meer »

Vivafloors PVC serie Balance Nature Oak

Vivafloors PVC vloeren Balance Nature Oak is een mooie sfeervolle vlakke vloerbedekking, geschikt voor ieder interieur.  De VivaFloors Balance Nature Oak serie is verkrijgbaar... meer »

Vivafloors PVC serie Balance Plain Oak

De Viva Floors Balance Plain Oak PVC serie is niet van echt hout te onderscheiden. De planken voelen en zien er heel natuurgetrouw door de deep embossing. Om het effect van een ech... meer »

Vivafloors PVC-VW6504L met zwarte bies

PVC vloer van Vivafloors,VW6504L met zwarte bies.... meer »

VivaFloors PVC vloeren Nature Oak collectie

U wilt een mooie sfeervolle vlakke vloerbedekking, geschikt voor ieder interieur. Dan zijn onze PVC vloeren met een warme en natuurlijke uitstraling iets voor u. Het is afkomstig u... meer »

VivaFloors PVC vloeren Plain Oak collectie - VivaFloors

De PVC vloeren uit de plain Oak collectie van VivaFloors zijn niet van echt hout te onderscheiden. De vloer ziet en voelt heel natuurgetrouw door de deep embossing. Om het effect v... meer »