Trae lyx - Meer van het merk Trae lyx

Product in beeld 12 Nieuws 1 Dealers 0

TRAE LYX Parketolie

TRAE LYX Parketolie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. Het wordt veel gebruikt door de professionele parketteur. TRAE LYX Parketolie &n... meer »

TRAE LYX Naturel grondlak

Indien u een levendiger kleur hout wenst, gebruik dan de  TRAE LYX Naturel Grondlak. Met de TRAE LYX Naturel grondlak behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat deze... meer »

TRAE LYX Projectlak voor vloeren

TRAE LYX projectlak voor vloeren is uitermate geschikt voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. TRAE LYX projectlak is een waterverdunbare 2 componenten lak op polyurethaan... meer »

TRAE LYX Naturel Extreme Ultra matte vloerlak

Wanneer de houten vloer een ultra matte uitstraling moet krijgen, is de TRAE LYX Naturel Extreme de juiste lak. De Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling.&... meer »

TRAE LYX Vloerlak

Voor de zachte houtsoorten is TRAE LYX vloerlak te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al dat houtwerk. Zachte houtsoorten zoals grenen en vuren kunnen hiermee pe... meer »

TRAE LYX Loogbeits

De Loogbeits van TRAE LYX is een reactieve beits op waterbasis om houten vloeren, in het bijzonder die van eikenhout, op een eenvoudige manier een verouderd en rustiek karakte... meer »

TRAE LYX Antislip pasta

Met de antislip pasta van TRAE LYX creeer je extra slipweerstand. Door de antislip pasta aan te brengen op watergedragen parket- en kurklakken krijgt de vloer of trap een ruw ... meer »

TRAE LYX Kleurbeits

Met de kleurbeits van TRAE LYXKleurbeits krijgt uw houten vloer en meubelen een mooie natuurlijke uitstraling. Deze kleurbeits is watervast en geschikt voor zachte en harde houtsoo... meer »

Trae Lyx Naturel Line

De TRAE LYX Naturel Line bestaat uit vier hoogwaardige producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen: TRAE LYX Naturel, TRAE LYX Naturel Extreme... meer »

Trae Lyx hardwax pro olie

Een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. De hardwax is zeer mat en gaat niet glanzen. Het hout kleurt nauwelijks en ... meer »

TRAE LYX rustieke loogbeits

Geef de houten vloer, in het bijzonder de eikenhouten vloer, op eenvoudige manier een verouderd en rustiek karakter met TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS. Dit is een reactieve beits op w... meer »

TRAE LYX parketlak

Voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om par... meer »