Bax Houten Vloeren - Meer van het merk Bax Houten Vloeren

Product in beeld 15 Nieuws 0 Dealers 4

Bax Houten Vloeren Brown Maple parketvloer

De Brown Maple parketvloer van Bax Houten Vloeren is afkomstig van de Noord-Amerikaanse en Canadese esdoorn. Uit esdoorn wordt tevens de White Maple geoogst. De parketvloer heeeft ... meer »

Kelat Parket vloeren – Bax Houthandel

De Kelat Parket vloeren van Bax Houthandel zijn gemaakt van een Aziatische houtsoort. Vanwege zijn hardheid en opbouw wordt Kelat hout zowel binnen als buiten gebruikt. Kelat Parke... meer »

Walnoten vloer – Bax Houthandel

Een walnoten vloer van Bax Houthandel wordt geleverd in een lamelparket, een houten walnoten toplaag verlijmd op multiplex, ook wel duoplank genoemd. De walnoten vloer is verkrijgb... meer »

Brown Maple vloeren – Bax Houthandel

Het hout van de Brown Maple vloeren van Bax Houthandel komt uit Noord Amerika en Canada. Het hout is afkomstig van de Esdoorn. Uit Esdoorn wordt de White Maple en de Brown Maple ge... meer »

Jatoba Houten Vloeren – Bax Houthandel

De Jatoba houten vloeren van Bax Houthandel is vervaardigd uit hout van bomen die in het Caribisch gebied en Centraal-en Zuid-Amerika en Brazilië groeien.  Het is een har... meer »

Merbau Parket Vloeren – Bax Houthandel

De planken van een Merbau parketvloer komen meestal uit Indonesië. Het is een hele harde houtsoort met een specifieke opbouw van fijne lijnen. Typisch een hardhout structuur z... meer »

Tijgerhouten vloeren – Bax Houthandel

Tijgerhout is de Nederlandse naam, maar de officiële naam is Goncalo Alvez of muiracatiara, een zeer mooie houtsoort uit Zuid Amerika. De tijgerhouten vloer is wat hardhe... meer »

Kersen Parket Vloeren – Bax Houthandel

De Kersen parket vloeren van Bax Houthandel zijn afkomstig uit Amerika. Het is een rijke houtsoort. De hardheid is lager dan die van eiken. Kersen levert Bax in een select rustieke... meer »

Acacia Houten Vloeren – Bax Houthandel

Acacia houten vloeren van Bax Houthandel zijn vervaardigd uit een houtsoort met warme notenachtige kleuren. Net als noten schakeert het in zijn kleurstelling tussen licht en donker... meer »

Beuken houten vloeren – Bax Houthandel

Beuken is net als eiken een traditionele houtsoort. Door de afwerk technieken heeft Bax houthandel beuken vloeren of beuken parket in moderne kleuren en in klassieke afwerkingen. D... meer »

Afzelia lamelparket – Bax Houthandel

De Afzelia lamelparket van Bax Houthandel is door haar hardheid en de weinige werking van het hout, een uitermate geschikte houtsoort voor lamelparket. De multiplex onderlaag met e... meer »

Parketvloeren visgraat-Bax Houthandel

Visgraat parketvloeren van bax Houthandel zijn de patroonvloeren van vroeger in een modern jasje. Deze houten vloeren zijn opgebouwd uit kleine stukken hout tot een traditioneel vi... meer »

Eiken houten vloeren gerookt-Bax Houthandel

Eiken houten vloeren gerookt worden door Bax Houthandel in eigen fabriek geproduceerd. Eiken hout laat zich heel mooi roken. Roken kent een aantal stadia die te verdelen zijn in op... meer »

Eiken houten vloeren grey wash-Bax Houthandel

De eiken houten vloeren grey wash van Bax Houthandel worden in eigen fabriek geproduceerd. Grijze vloeren kunnen worden geproduceerd vanuit oxidatieve olie, grijs 50 en 100, ook is... meer »

Eiken houten vloer white wash - Bax houthandel

White wash eiken houten vloeren worden door Bax houthandel in verschillende decoren gemaakt. Een basis oxidatieve olie of een gemodificeerde vloer met een white wash ondersteuning ... meer »