Designtegels.nl

Spinveld 66 (A5)
4815 HT BREDA

Tel: +31 (0)85-3001111
Fax:

http://designtegels.nl/ info@designtegels.nl

Designtegels ontwerpt & produceert Cementtegels, Zelliges, Cocido's, Azulejos en Mozaiek. Deze handgemaakte tegels vindt je vandaag de dag in alle hoeken van de wereld terug. De echte authentieke patronen van vroeger hebben plaats gemaakt voor vrolijke, hippe varianten in verschillende kleurencombinaties waardoor cementtegels uiteindelijk Designtegels zijn geworden. Al deze tegels zijn duurzaam, 100% handgemaakt en vervaardigd van de beste natuurlijke materialen.

Designtegels.nl werkt met een breed scala aan kleuren, patronen en innovaties waardoor ze in staat zijn steeds vernieuwende ontwerpen te creëren. Naast het basis assortiment van ruim 500 verschillende patronen, ontwerpen en produceren zij tegenwoordig ook veel op maat; van vloeren voor in badkamers, woonkamers en terrassen tot winkelketens, horeca etablissementen en hotels; Designtegels geven een uniek eigenzinnig karakter aan iedere ruimte.

Vanuit het magazijn (tevens één van de showrooms) in Breda leveren zij dagelijks naar verschillende landen binnen Europa, maar ook daarbuiten. Er zijn inmiddels vestigingen in Utrecht, Breda en Berlijn.

Foto's

Merken