Van Mierlo Parket - Den Haag

Van Essendijk 173
2497 WE DEN HAAG

Tel: 06-11599688
Fax:

http://www.vanmierloparket.nl/ info@vanmierloparket.nl

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Harrie van Mierlo en het doel van mijn activiteiten is om u blij te maken met een mooie, duurzame, houten vloer. Dit doe ik in Den Haag en omstreken. Met mijn jarenlange ervaring, ‘roots’ in de parketbranche, mijn passie voor het vak en klantgerichte instelling ben ik voor u een goede gesprekspartner als het om uw parketvloer gaat.

Van Mierlo Parket levert traditioneel parket, (duo)planken, lamelparket en laminaat. Wij betrekken onze producten van verschillende toonaangevende fabrikanten zoals Albers Parket, Lieverdink parketfabriek, Woodsensation en Douwes Dekker.

Behalve voor een mooie vloer kunt u ook bij ons terecht voor de randafwerking en onderhoudsmiddelen.

Ons uitgangspunt is: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Denkt u er over na om een nieuwe parketvloer aan te schaffen of de huidige parketvloer een onderhoudsbeurt te geven? Bij Van Mierlo Parket bent u aan het juiste adres voor het plaatsen, schuren, afwerken en renoveren van uw parketvloer.

Natuurlijk wilt u bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer een ruime keuze hebben. En wilt u weten welke vloer bij u en uw woning past. Daarom adviseert Van Mierlo Parket u bij voorkeur met stalen op locatie om zo optimaal te kunnen adviseren met daarbij een passende offerte.

Van Mierlo Parket plaatst alle type vloeren volgens de ‘Legvoorschriften Parketbranche’ en is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers (VPL).

Foto's

Merken

Albers Parket
Douwes Dekker
Lieverdink
Vereniging parketvloeren leveranciers (VPL)
Woodsensation
VPL Lid