Schitterende Dutch design tegels ‘Motto by Mosa’ voor het interieur

Op uitnodiging van Mosa bezocht ik met UW Woonmagazine deze week de Mosa Design Studio te Maastricht voor de exclusieve pre-launch van een nieuw en revolutionair consumentenconcept dat in nauwe samenwerking met Douglas & Jones ontwikkeld is. Met de introductie van de gloednieuwe tegelserie ‘Motto by Mosa’ gaat Mosa zeker 'shinen' in ons interieur! De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Motto_by_Mosa_collectie

We  werden bijzonder hartelijk ontvangen in de prachtige, moderne studioruimte, waar de nostalgische kenmerken van de fabriek nog zichtbaar zijn. Bij de koffie met vlaai werd 130 jaar geschiedenis van Mosa en de passie voor keramiek verteld. Evenals Sphinx is het koninklijke Mosa eens gesticht door de bekende Maastrichtse familie Regout. Sinds 1883 ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa keramische tegels. In een aparte ruimte werd ons de nieuwe collectie gepresenteerd en na de lunch mochten we de wandtegelfabriek bezoeken.

Mosa_showroom

Dutch Design

De Mosa tegels staan bekend als het allerbeste op het gebied van Nederlands design. Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa haar tegels nog altijd in Maastricht. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuur-markt. Maar met de introductie van ‘Motto by Mosa’ staan vooral wij, de Nederlandse consumenten, centraal.

Presentatie_zuilen_Motto_by_Mosa 

Motto by Mosa

Jarenlang hebben de ontwerpers van Mosa gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer, woonkamer, keuken en hal. Designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Expressive_Motto_by_Mosa_tegelcollectie

Keuzegemak

Het uitzoeken van de juiste tegel, levert nog wel eens stress op. Binnen het concept van Mosa staat keuzegemak centraal. Ze hebben veel aandacht besteed aan digitale configurator, interactieve Point of Sale opstellingen in de showrooms. Maar vooral de kant en klare tegelcombinaties voor wand en vloer, in speciaal daarvoor ontwikkelde zuilen gaan ons allemaal helpen bij het samenstellen van de gewenste sfeer. De stijlvolle collectie is tijdloos en geïnspireerd op de eigenschappen van hout, zand en beton.

Cradle to Cradle filosofie

Mosa blijft naar de toekomst kijken omdat milieu, duurzaamheid en het welzijn van de volgende generaties belangrijk is. Met de Cradle to Cradle-filosofie willen zij met de circulaire aanpak een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, economie en planeet.

Motto by Mosa wordt vanaf 10 februari 2020 officieel gelanceerd op de Nederlandse consumentmarkt.


Intresessante blog artikelen

» Beleef 'Toen was geluk heel gewoon' in de keuken
» Groen in je interieur
» Outdoor luxury!
» Deze interieurtrends zien we in 2020
» Dress to impress: de kersttafel

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens