De laatste keukentrend: multifunctionele kranen

De keukenkraan is niet langer meer alleen een praktisch onderdeel. Net zoals de gehele keuken is ook de kraan met de jaren verder ontwikkeld. Passend bij de stijl van de keuken heb je keuze uit design, materiaal en kleur. Ook de innovatieve technologieën zijn doorontwikkeld.

Design keukenmengkranen

Blog UW-woonmagazine De laatste keukentrend multifunctionele kranen Blue en Red

Bij aanschaf van een goede keukenkraan kun je uit vele modellen en materialen kiezen. Belangrijk is dat je nadenkt over de gewenste functie van de kraan. Het begint al bij de keuze over de uitloop, wens je een lage, medium of een hoge uitloop waar grote pannen met gemak onder passen. Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een toepassing die voor vele thuiskoks een pré zal zijn.

Blog UW-woonmagazine De laatste keukentrend multifunctionele kranen mengkraan
GROHE Keuken mengkraan Zedra

Comfortabele bediening

Kies je voor een tweegreepskraan of voor soepele bediening van een eengreeps mengkraan die je met één hand kan bedienen om de waterhoeveelheid en -temperatuur te regelen. Let daarbij ook op de positie van de bedieningsgreep. Deze bevindt zicht meestal aan de zijkant van de kraan, maar er kan bij gebrek aan ruimte ook gekozen worden voor een hendel bovenop.

Blog UW-woonmagazine De laatste keukentrend multifunctionele kranen tweegreeps mengkraan
GROHE Keuken mengkraan Ambi

Multifunctionele kranen

Ben je op zoek naar een kraan die jou als kookliefhebber de complete oplossing biedt? Combineer dan de GROHE Red samen met de GROHE Blue Home keukenkraan. Dan heb je de meest complete oplossing: kokendheet water en/of bruisend water direct uit jouw kraan.

De Red zorgt ervoor dat je direct over kokendheet water beschikt. Ideaal om je groente te blancheren (en daarmee de vitamines te waarborgen), je kookgerei direct te ontdoen van bacteriën of babyflesjes te steriliseren. De kraan is bijzonder veilig voor kinderen (speciale kinderbeveiliging) en de rechte waterstraal voorkomt spetteren.

De GROHE Blue Home laat je kennis maken met een bruisende waterbron in huis. Plat, licht bruisend en bruisend water, perfect gekoeld en direct uit de kraan behoren tot de mogelijkheden. Een pure luxe die naast ruimte in de koelkast je ook een besparing tot wel 60% kosten kan opleveren. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu wegens de reductie van de hoge CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie van een literfles mineraalwater en de reductie van plastic waterflesjes.

Blog UW-woonmagazine De laatste keukentrend multifunctionele kranen Blue en Red water

Ben jij op zoek naar de perfecte keukenkraan, passend bij al jouw wensen? Bekijk dan hier de laatste trends op het gebied van innovatieve design kranen.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl
Bron en Beeldmateriaal: GROHE

Bewaren

Bewaren


Intresessante blog artikelen

» Wand afwerking: Kleur & behang advies
» Liefde in je interieur
» Tips om een kleine kamer te stylen
» De designklassiekers van de toekomst
» Living Kitchen 2019: het laatste nieuws uit de keukenwereld!

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens