Vloerkleden met een vintage look

Vintage vloerkleden #goossens #wonen #interieur #vloerkleed

Als er één trend helemaal in is zowel wat kleding als interieur betreft dan moet dat wel vintage zijn. Steeds meer mensen verzamelen tal van vintage spullen voor het huis. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Kiezen voor vintage geeft een bijzondere en karaktervolle sfeer mee aan jouw huis en outfit. Het is visueel interessant en ademt een geschiedenis uit die prikkelt en vragen doet stellen. Geen wonder dus dat ook vintage vloerkleden in de lift zitten.

Vintage tapijten?

Je kent het vast nog wel van bij de grootouders thuis of zelfs van jouw eigen ouders: het grote tapijt in de woonkamer dat al heel wat had meegemaakt. Een prachtig, sfeervol stuk dat een deel van de charme van het huis was en als niets anders “thuis” uitstraalde. Een dergelijk vloerkleed met die vintage look lijkt misschien moeilijk te vinden, maar in de praktijk valt dat heus wel mee. Zoek je een leuk vloerkleed voor de eethoek of woonkamer bij Goossens Wonen, dan kan een dergelijk vintage exemplaar misschien wel net zijn waar je naar op zoek bent. Ze zien eruit alsof ze al heel lang ergens liggen en geven zodoende een specifieke sfeer mee aan het huis. Bovendien heb je als klant opties zat!

Heel wat opties

Bij het shoppen naar vintage vloerkleden beschik je over heel wat opties. Er zijn dan ook heel wat verschillende types vintage tapijten. Zo zijn er de patchwork tapijten, maar kan je ook kiezen voor recoloured tapijten. Alles hangt natuurlijk een beetje af van welke stijl jij uit wenst te dragen in huis. Zie je af van de aankoop van een vintage vloerkleed uit angst dat het tapijt niet goed combineert met de rest van het interieur? Dan kan je die angst gelijk te bed leggen. Een vintage look is ontzettend goed te combineren met een klassiek interieur. Het voegt een toets karakter toe wat soms ontbreekt. Ook in een modern interieur heeft een vintage vloerkleed echter zijn plaats. Als eye-catcher en de brug tussen de oude tijd en de nieuwe tijd heeft het vast en zeker zijn waarde.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief